SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Cool Grey"

528895-003

Jordan 11 Retro Low 528895-003 01
Jordan 11 Retro Low 528895-003 02
Jordan 11 Retro Low 528895-003 03
Jordan 11 Retro Low 528895-003 04

Te elegantne športne copate Jordan 11 Retro Low so nizka izvedba oboževalcem najljubše visoke copate Cool Grey, ki je bila prvič izdana leta 2001. Kot tak ima par prefinjenih odtenkov sive barve, od katerih enega najdemo na podplatu, kjer pokriva polne dele ribje kosti pod sprednjim delom stopala in peto. Ti skupaj s prozorno gumo, ki zapolnjuje preostali del podplata, uporabniku zagotavljajo stabilno podlago za hojo. Skozi prosojni del enote podplata, ki je prežet s šibkim modrim odtenkom, je mogoče videti podporno, a lahkotno ploščo iz ogljikovih vlaken. Njen mrežast vzorec svetlih in temno sivih tonov v kombinaciji z belim napisom Jumpman na sredini ji daje značilno estetiko, ki se pokaže celo na medialnem profilu, ko se ploščica pojavi izpod podplata. Tik nad njo je mehak bel vmesni podplat, izdelan iz gobaste pene Phylon in opremljen z zračno enoto Air po celotni dolžini, zaradi česar je čevelj izjemno udoben za nošenje.

Zunanjost nato krasijo bolj prefinjeni odtenki, najprej z blatnikom Gunsmoke, ki obdaja celoten copat. Ta značilnost je oblikovana iz svetlečega lakastega usnja, ki pritegne pozornost, njen valoviti zgornji rob pa se spogleduje z razkošno četrtino iz nubuka v svetlejšem odtenku srednje sive barve. Bledo sivi kosi tkanine potekajo čez ta zadnji del in se na robu jezika zavrtijo nazaj v zanko, tako da nastanejo ušesca, skozi katera se lahko napeljejo bele vezalke. Te debele vrvne vrvice se križajo čez srednje siv jezik, prevlečen z nubukom, na sredini katerega je našit našitek blagovne znamke. Tu sta v besedilu Gunsmoke zapisani besedi "Jordan" in "Jumpman" na obeh straneh belega logotipa Jumpman.

V notranjosti je čevelj obložen z mehko sivo tkanino, ki prekriva zadnjo stran jezika, notranje stene in podplat. Na tem zadnjem delu je natisnjen še en bel Jumpman pod dodatnim, a manjšim na našitku, všitem v zadnji del jezika. Jordanova številka dresa 23 je odtisnjena na vrhu pete, kjer notranja obloga sega od zgornjega roba in tvori majhen zavihek. Tik pod njim je na sredini srednje sive nubukove pete umetelno izvezena miniaturna bela silhueta Jumpmana, ki zaključuje to klasično barvo modela Jordan 11.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod