SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Emerald"

528895-145

Jordan 11 Retro Low 528895-145 01
Jordan 11 Retro Low 528895-145 02
Jordan 11 Retro Low 528895-145 03
Jordan 11 Retro Low 528895-145 04

Klasična črno-bela oblika te športne copate Jordan 11 Retro Low je poudarjena z vrsto barvnih poudarkov, ki ji dajejo poseben videz. Njegova osnova je prozoren gumijast podplat s pridihom bledo modre barve, zaradi česar se zdi, da karbonski vložek, nameščen med njim in vmesnim podplatom, lesketa. Tam, kjer se ta lahka plastična plošča pojavi izza podplata na medialni strani, je jasno viden njen svetlo- in temno siv mrežast vzorec, v njeni sredini pa se nahaja logotip Emerald Rise Jumpman, zaradi česar je nastal vzdevek čevlja: Emerald. Na podplatu pod prstom in peto sta tudi dva črna dela gume, ki sta neprosojna in imata cikcak črte oprijema v obliki ribje kosti, ki zagotavljajo največji oprijem pod nogami. Enoto podplata zaključuje bel vmesni podplat iz pene Phylon, v katerega notranjosti je po vsej dolžini vgrajen žep z enkapsuliranim zrakom, zaradi katerega je čevelj izjemno udoben za nošenje.

Medtem zgornji del združuje črno lakirano usnje z blatnikom ter belo četrtino in prekrivanje pete iz tradicionalnega usnja. Pet dodatnih trakov iz istega materiala sega od šivov ob spodnjem robu četrtine do obeh strani jezika. Tu tvorijo zanke za bele vezalke, ki se napeljejo prek belega usnjenega jezika. Kontrastna črna plošča, nameščena nad sredino te zadnje značilnosti, prikazuje silhueto Jumpman v prijetnem turkiznem odtenku Emerald Rise, ob njej pa sta besedi "Jordan" in "Jumpman" v belem besedilu.

Črna barva je vidna tudi na zgornjem delu ovratnika, mehak material pa se razteza navzdol v notranjost čevlja in prekriva tudi podlogo in vložek. Na površini slednjega izstopa še en Jumpman Emerald Rise, manjši pa se nahaja na sredini našitka, všitega v zadnji del jezika. Na zunanji strani je na črnem zavihku pete, ki je sam oblikovan iz notranje podloge, dodan znak Emerald Rise 23. Pod njim je na sredini pete v črni barvi skrbno izvezen zadnji logotip Jumpman, ki stilsko zaokroži športni copat.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 528895-145

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod