SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Georgetown"

528895-007

Jordan 11 Retro Low 528895-007 01
Jordan 11 Retro Low 528895-007 02
Jordan 11 Retro Low 528895-007 03
Jordan 11 Retro Low 528895-007 04

Ta model Jordan 11 Retro Low spominja na Jordanove tekme proti ekipi Georgetown Hoyas v času njegove igralske kariere na univerzi North Carolina Tar Heels, še posebej pa slavi njegov kultni nastop leta 1982, ko je v zadnjih sekundah tekme dosegel zmagoviti zadetek na prvenstvu. Kot tak združuje bogate modre in nežne sive tone Georgetowna ter tako ustvarja eleganten športni copat. To se začne pri podplatu, katerega rahlo obarvan prosojni del je v nasprotju z deli Midnight Navy pod sprednjim delom stopala in peto, ki sploh niso prosojni. V teh podplatih se nahajajo linije oprijema v obliki ribje kosti, ki povečajo splošni oprijem, zagotovljen pod nogami, medtem ko plošča iz ogljikovih vlaken, vidna za podplatom, pomaga podpirati stopalo. Ta zadnji element krasi mreža, ki prehaja iz temno sive v svetlo barvo, v njeni sredini pa se nahaja Jumpman Midnight Navy.

Beli vmesni podplat nato vnaša udobje v zasnovo s svojim telesom iz pene Phylon in notranjostjo z zračno blazino Air, ki sega od pete do prstov. Kot spodnji sloj zgornjega dela služi očarljiv blatnik iz lakastega usnja v barvi Midnight Navy, katerega površina se v svetlobi lesketa. Nad njim se čez stopalo ovije trpežna balistična mreža v barvi Grey Mist, ki na svoji poti prekrije zgornji del jezika. Dobro znani sistem vezalk v čevlju je sestavljen iz več trakov iz tekstila Grey Mist, ki tvorijo zanke ob robu jezika in trdno pritrdijo bele vezalke na mestu. Na sredini jezika je našitek v barvi Midnight Navy, na obeh straneh bele silhuete Jumpman pa sta vtkani besedi "Jordan" in "Jumpman".

Notranjost čevlja je medtem oblazinjena z mehko prevleko Midnight Navy na podlogi, ista barva pa se pojavlja tudi na zadnji strani jezika in na vložku. Bela škatla s številko 30 v bolj globokih modrih tonih je v čast 30. obletnici linije Jordan. Dva bela logotipa Jumpman najdete tudi na notranji strani copata, enega na sredini podplata, drugega pa na našitku, všitem na spodnji strani jezika. Na mestu, kjer se notranja podloga razlije in tvori petni zavihek Midnight Navy, je natisnjena številka 23, ki se nanaša na Jordanovo slavno številko dresa. Tik pod njo, na zgornjem delu pete v barvi Mist Grey, je v drobni beli vezenini zaključni napis Jumpman.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 528895-007

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod