SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Green Snakeskin"

528895-033

Jordan 11 Retro Low 528895-033 01
Jordan 11 Retro Low 528895-033 02
Jordan 11 Retro Low 528895-033 03
Jordan 11 Retro Low 528895-033 04

Jordan 11 Retro Low je v elegantni črni barvi z močnimi zelenimi poudarki, ki ga naredijo očarljivega. Podplat se začne na delno prosojnem podplatu z valovitimi linijami oprijema, ki se od pete do prstov raztezajo po njem. Dodaten oprijem in osupljiv videz spodnjega dela čevlja zagotavlja par neprozornih podplatov, ki so obloženi z vzorci v obliki ribje kosti in imajo živahen limetno zelen odtenek, znan kot Volt. Med njima se nahaja plošča iz ogljikovih vlaken dveh temno sivih tonov, ki je v celoti vidna na medialni nogi in nekoliko vidna za podplatom skozi sredino stopala. Tu je mogoče najti belega Jumpmana, medtem ko ovalni rezi v podporni plasti iz ogljikovih vlaken razkrivajo belo barvo vmesnega podplata iz pene Phylon, položenega čez vrh podplata. V srednjem podplatu se po celotni dolžini skriva zračno blaženje Air, zaradi česar je hoja po njem izjemno udobna.

Zgornji del obdaja velik blatnik, okrašen s privlačnim vzorcem kačje kože, ki vključuje različne bleščeče odtenke zelene barve - zaradi česar se je čevlja oprijel vzdevek Green Snakeskin. Četrtina je prevlečena s trpežno črno balistično mrežico, ki se nadaljuje tudi čez zgornji del jezika, tekstilni trakovi v istem tonu pa segajo po njegovi površini in ustvarjajo mrežast sistem zavezovanja za črne vrvne vezalke. Notranja podloga čevlja je prav tako črna, prav tako tudi vložek, vendar slednji vsebuje Jumpman v barvi Volt, ki se zrcali v drugem, všitem v našitku na zadnjem delu jezika.

Na zunanji strani je na sredini jezika nameščen še en našitek za blagovno znamko, na katerem je belo napisano "Jordan" in "Jumpman", če je čevelj obrnjen na stran. Med obema besedama je viden še en Volt Jumpman. Drugje se iz črne notranje obloge oblikuje majhen zavihek na peti, ki zagotavlja prostor za številko 23, odtisnjeno v beli barvi. Tik pod tem, na sredini črne usnjene obloge pete, je zadnji nepozabni logotip Jumpman, ki je ponovno izvezen s svetlečo nitjo Volt, da se ta Air Jordan 11 zaključi z barvitim razmahom.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 528895-033

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod