SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"UNC"

528895-106

Jordan 11 Retro Low 528895-106 01
Jordan 11 Retro Low 528895-106 02
Jordan 11 Retro Low 528895-106 03
Jordan 11 Retro Low 528895-106 04

Ta Jordan 11 Retro Low ima svetlo, dihromatično konstrukcijo, ki je zelo privlačna. Njen temelj je prosojen podplat z nejasno modrim odtenkom in valovitimi linijami oprijema, ki dodajajo oprijem pod nogami. Te sta podkrepljena z dvema podplatoma s tekalno plastjo v obliki ribje kosti, enim na sprednjem delu stopala in drugim na peti, oba pa imata bledo moder odtenek, znan kot univerzitetna modra. Isti odtenek modre barve je tudi na ogrodju iz ogljikovih vlaken med podplatom in vmesnim podplatom, kjer se izmenjuje s črno barvo in tvori eleganten mrežast vzorec. Ta podpira stopalo, na sredini pa se nahaja beli simbol Jumpman, ki v športni copat vnaša ikonično estetiko Jordana.

Medtem je bila za izdelavo srednjega podplata uporabljena bela pena Phylon, v notranjosti pa se nahaja enota Air, ki blaži stopalo. Nad tem se pojavi zaščitni blatnik AJ11 iz lakiranega usnja, tukaj v univerzitetno modri barvi. Zaradi uporabe tega vabljivega odtenka na celotnem modelu se ga je oprijel vzdevek "UNC", saj je podoben modri barvi, ki jo uporablja Univerza v Severni Karolini, ki je bila Jordanova alma mater, preden se je pridružil ekipi Chicago Bulls. Ponovno se pojavi na mini Jumpmanu, izvezenem na peti, in na traku materiala, ki prečka sredino belega jezika, da poudari prisotnost besedila Jordan in Jumpman ter drugega logotipa, ki so tam vsi beli.

Drugod je glavni del zgornjega dela izdelan iz vrhunskega belega usnja, prav tako prekrivni del pete. Še več trakov belega materiala sega navzgor od šiva, kjer se sijoče lakirano usnje stika z zgornjim delom, in tvori nepozaben sistem trakastih vezalk čevlja. Vsak od njih se zavihti nazaj in ustvari očesca, skozi katera se prepletajo bele vrvne vezalke. V notranjosti čevlja notranje stene prekriva mehka bela tkanina, preden podplat preide v univerzitetno modro barvo, s katere površine se v beli barvi izlušči zadnji Jumpman. Na zunanji strani, kjer se bela notranja obloga razlije in oblikuje zavihek na peti, je v črni barvi vidna številka 23 - zaključno prikimavanje Jordanu, ki zaključuje ta nepozabni model AJ11 Low.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 528895-106

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod