SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Yellow Snakeskin"

AH7860-107

Jordan 11 Retro Low AH7860-107 01
Jordan 11 Retro Low AH7860-107 02
Jordan 11 Retro Low AH7860-107 03
Jordan 11 Retro Low AH7860-107 04

Ta barvita izvedba modela Jordan 11 Retro Low vsebuje elegantne tone in zanimive teksture, kar ustvarja zelo zaželen športni copat. Zasnovan je na prosojnem podplatu Tour Yellow z valovitimi oprijemnimi črtami, ki tvorijo prijeten valovit vzorec, ki se razteza po celotni dolžini stopala. Medtem pod sprednjim delom stopala in peto ležijo nenavadno oblikovani neprosojni deli v kontrastni beli barvi, vsak od njih pa je obložen z oprijemnimi oblikami v obliki ribje kosti, ki ustvarjajo trden oprijem pod nogami. Za temi značilnostmi je vidna podloga iz ogljikovih vlaken, najprej skozi delno prosojne dele podplata, nato pa še na majhnem delu srednjega dela stopala, kjer štrli čez rob te značilnosti. Tu je mogoče najti tudi prvega od številnih logotipov Jumpman, ki se nahaja na sredini plošče na podplatu v beli barvi.

Tour Yellow podplat se na sprednjem delu stopala, kjer pokriva prst, zaviha navzgor, nato pa se bel vmesni podplat razteza po preostalem delu čevlja. Vmesni podplat je izdelan iz pene Phylon, v katero je po vsej dolžini vgrajeno zračno blaženje Air, zaradi kombinacije obeh vzmetnih materialov pa je podplat izjemno udoben in oprijemljiv. Nad njim je plast umetne kačje kože, ki tvori pretirano blatno zaščito, ki obkroža celoten zunanji del čevlja. Ta razkošno teksturiran material je okrašen tudi z dinamičnim vzorcem, ki ga najdemo na številnih vrstah kač, tukaj v mešanici bele in rumene barve Tour Yellow, zaradi česar je copat dobil vzdevek Yellow Snakeskin.

Preko zgornjega dela stopala je plast trpežnega belega usnja, druga pa se od blatnika zavihti navzgor in ovije peto. Pet trakov tkanine ustvarja učinek mreže na obeh straneh četrtine prekrivke, preden se oblikujejo očesca za prehod belih vezalk. Te se zavežejo nad mehkim belim jezikom, katerega prefinjeni učinki blagovne znamke so vidni na traku iz materiala, nameščenem po sredini - besedi "Jordan" in "Jumpman" na obeh straneh pomanjšane silhuete Jumpman v nežnem svetlo sivem odtenku.

V notranjosti čevlja se graciozni toni nadaljujejo, saj je vse prekrito z navadno belo barvo, razen živahne rumene barve Tour Yellow Jumpman, natisnjene na vložku. Še eden od teh zlato rumenih logotipov Jumpman je natančno vtkan v sredino pete tik pod belo ploščo, ki izhaja iz zgornjega dela ovratnika. To krasi še zadnji spominski učinek v obliki številke 23 v rumeni barvi Tour Yellow - spoštljiv poklon dresu Michaela Jordana, ki zaokrožuje to prefinjeno različico Jordana 11.

  • Spol Ženske
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda AH7860-107

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod