SPORTSHOWROOM

  Jordan 11 Retro

  "Platinum Tint"

  378037-016

  Jordan 11 Retro 378037-016 01
  Jordan 11 Retro 378037-016 02
  Jordan 11 Retro 378037-016 03
  Jordan 11 Retro 378037-016 04

  Ta spektakularna kolekcija Jordan 11 Retro združuje bele odtenke z barvnimi poudarki za eleganten dizajn. Podplat Sail s prosojno barvo se začne pod nogami, njegova prosojnost pa uporabniku omogoča, da vidi črno ploščo iz ogljikovih vlaken, ki je nameščena za njim. Ta zagotavlja oporo stopalu, površina podplata pa je zaznamovana z valovitimi linijami oprijema od pete do prstov, bele luske iz trde gume pod vsakim od omenjenih elementov pa zagotavljajo dodaten oprijem z uporabo tekalne plasti v obliki ribje kosti. Vse to zagotavlja visoko raven oprijema, rdeča letvica Jumpman v sredini stebla iz ogljikovih vlaken pa pritegne pozornost na spodnjem delu čevlja.

  Na tem trdnem temelju leži bel vmesni podplat, katerega zunanjost iz pene Phylon prikriva zračno blaženje, ki se nahaja v njem. To mehko oblazinjenje se razteza po celotni dolžini copata in zagotavlja največje udobje. Medtem je zgornji del v prefinjenem odtenku bele bež barve, znanem kot Platinum Tint, ki prekriva razkošen nubuk blatnika in pete ter balistično mrežo na četrtini in jeziku. Ta ton krasi tudi sistem vezalk, ki ima šest tekstilnih trakov vzdolž vsake strani jezika, ki pritrjujejo bele vezalke na mestu.

  Živahni univerzitetno rdeči poudarki prinašajo nepozabne poudarke na zgornji del, najprej vzdolž sprednjih robov pete plošče, ki rišejo ukrivljene rdeče črte po vsaki strani. Nato se čez sredino jezika razteza debel trak univerzitetne rdeče tkanine, na sredini je belo besedilo blagovne znamke na obeh straneh črnega Jumpmana. Notranjost čevlja je v drznem kontrastu z zunanjim platinastim odtenkom, saj je v celotnem videzu uporabljena črna barva, ki odstopa le na podplatu z napisom Sail Jumpman. Črni material notranjega dela se na zunanjem delu razširi čez zgornjo linijo in oblikuje petni zavihek, na katerem je v univerzitetni rdeči barvi odtisnjena številka 23. Nato se na stranski strani pete nahaja še nagajiv logotip Jumpman v istem živahnem rdečem odtenku, s čimer se ta zasnova Air Jordan 11 zaključi s še enim presenetljivim poudarkom.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 378037-016

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod