SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Premium

"Grey Suede"

914433-003

Jordan 11 Retro Premium 914433-003 01
Jordan 11 Retro Premium 914433-003 02
Jordan 11 Retro Premium 914433-003 03
Jordan 11 Retro Premium 914433-003 04

Jordan 11 Retro Premium ima vrsto edinstvenih lastnosti, ki ga razlikujejo od podobnih čevljev, zaradi česar je zelo prepoznaven športni copat. Za začetek, prosojna guma z belkastim odtenkom Sail ne tvori le glavnega dela podplata, temveč tudi podplate pod sprednjim delom stopala in peto. Ta zadnja dela ohranjata oprijemne linije v obliki ribje kosti, medtem ko so na preostalem delu podplata debelejše vdolbine, ki se vijejo od ene do druge strani stopala. Prozornost te celote omogoča uporabniku, da si ploščo iz ogljikovih vlaken ogleda v vsej njeni veličini, vključno z belim napisom Jumpman, ki krasi njeno sredino, in mrežastim vzorcem, ki je nameščen po njeni površini. Te komponente zagotavljajo oprijem in lahkotno strukturno podporo, beli vmesni podplat pa skrbi za udobje s kombinacijo pene Phylon in blaženja Air po celotni dolžini.

Na ta močan temelj je nameščen eleganten zgornji del, ki je v celoti izdelan iz hladno sivega semiša. Ta plišast material je tisti, zaradi katerega je copat dobil vzdevek - Grey Suede - in tudi tisti, ki mu daje vrhunski, premium občutek. Prekriva vse, od velikega blatnika do četrtinskih panelov in prekrivanja pete, ter celo oblikuje značilen sistem vezalk, po katerem so modeli Jordan 11 tako znani. Skozi to strukturo so speljane vezalke z ravnimi robovi v istem hladno sivem tonu, ki se vlečejo prek semišovega jezika brez blagovne znamke, vendar z nežno linijo šivov na sredini.

Notranjost čevlja je prav tako prefinjena, podloga je izdelana iz mehkejše tkanine Cool Grey, podplat pa iz oblazinjenega materiala s posebnim všitim vzorcem diamantov. Tudi peta je bila odstranjena, da bi dobila minimalističen videz, brez blagovne znamke na semišnem zavihku, oblikovanem iz notranje podloge. Stransko peto še vedno krasi logotip Jumpman, vendar je ta vtisnjen v semišno prevleko, kar zagotavlja prefinjenost, ki ustreza temu izjemno zaželenemu modelu Air Jordan 11.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 914433-003

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod