SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Premium ‘Heiress’

"Black Stingray"

852625-030

Jordan 11 Retro Premium ‘Heiress’ 852625-030 01
Jordan 11 Retro Premium ‘Heiress’ 852625-030 02
Jordan 11 Retro Premium ‘Heiress’ 852625-030 03
Jordan 11 Retro Premium ‘Heiress’ 852625-030 04

Jordan 11 Retro Premium 'Heiress' je zaradi uporabe visokokakovostnih materialov videti elegantno, zaradi temnih tonov pa je njena zasnova prikrita. Podplat iz gume je delno prosojen, pod njim pa je vidna črna plošča iz ogljikovih vlaken. Ta pomaga okrepiti spodnji del čevlja, medtem ko črni Jumpman na sredini deluje kot močan element blagovne znamke. Podobno obarvani kosi gume nedefinirane oblike se pojavijo pod peto in sprednjim delom stopala, njihovi vzorci oprijema v obliki ribje kosti pa služijo kot dodatna podpora uporabniku. Na vrhu je vmesni podplat iz bele filonske pene, ki obutev obuja in ji hkrati daje osvežujočo lahkotnost. Dodatek zračnega blaženja v tej zadnji funkciji zagotavlja, da je ta Jordan 11 zelo udoben za hojo.

Tradicionalni lakasti blatnik smo zamenjali za blatnik z bolj kamnito površino, ki je copatu prinesel vzdevek Black Stingray, saj ima očarljiv videz kože ražnja. Še vedno ohranja določeno raven sijaja zaradi lesketajočega učinka, ki se širi po privlačno teksturirani zunanjosti, zaradi česar se različni drobci v svetlobi bleščijo. Preko zgornjega dela stopala je vse zapolnjeno z razkošnim črnim semišem. To vključuje glavno ploščo zgornjega dela, manjši prekrivni del pete in celo jezik. Znan sistem vezalk z mrežastimi vezalkami tvori široke linije od vrha blatnika do roba jezika, kjer zanke držijo črne vezalke na mestu. Prefinjena blagovna znamka Metallic Gold je napisana po sredini jezika, pri čemer sta besedili Jordan in Jumpman oblikovani v debele stilizirane črke. Med tema dvema besedama je vgnezden droben kovinsko zlat Jumpman, več bleščečih poudarkov pa je vidnih na koncu vezalk, ki so zaključene z zlatimi letvicami.

V notranjosti čevlja je vse odeto v temnejše črne tone, razen prilagojene blagovne znamke na vložku. Ta edinstveni znak je sestavljen iz kovinsko zlatega Jumpmana v sredini kroga besedila, ki se v istem glamuroznem tonu glasi "Jordan Heiress". Če se vrnemo na zunanjo stran, je na peti viden še en niz zlatih poudarkov. Prvi med njimi je številka 23, všita v črn zavihek pete. Drugi je vtisnjen logotip Jumpman v zlati kovinski barvi, ki se močno izstopa na stranski strani pete in predstavlja močan vrhunec te privlačne barvne različice.

  • Spol Otroci
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 852625-030

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod