SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Space Jam"

378037-003

Jordan 11 Retro 378037-003 01
Jordan 11 Retro 378037-003 02
Jordan 11 Retro 378037-003 03
Jordan 11 Retro 378037-003 04

Ta model Jordan 11 Retro temelji na eni od prvih copat AJ11, ki jo je Michael nosil med svojo vrnitvijo leta 1995 in v filmu Space Jam iz leta 1996, po katerem je dobila ime. Tako kot ta čevelj temelji na prosojnem podplatu, katerega valovite črte oprijema se združujejo s črtami ribje kosti v neprosojnih delih pod sprednjim delom stopala in peto ter tako uporabniku nudijo visoko raven oprijema. Slednji deli so v privlačnem vijoličnem odtenku, znanem kot Dark Concord, medtem ko je plošča iz ogljikovih vlaken med njimi in vmesnim podplatom okrašena s črno in temno sivo mrežasto obliko s svetlo belim Jumpmanom na sredini. Tudi vmesni podplat iz najlonske pene, ki je nad njim, je bele barve, v njem skrita enota Air po celotni dolžini pa zagotavlja vrhunsko udobje pod nogami.

Medtem je zgornji del prešel v temnejše tone, saj sta blatnik iz lesketajočega se lakastega usnja in četrtina iz balistične mreže v elegantni črni barvi. Skoraj vse ostalo na zgornjem delu je v tem odtenku, od vrvnih vezalk do mrežastega jezika in usnjene obloge pete. Tudi našitek na jeziku, ki se na modelu AJ11 ovija čez sredino elementa, je črne barve, čeprav je besedilo blagovne znamke, ki se prepleta skozi njega, belo, mini Jumpman, ki se nahaja na sredini, pa je temne barve Concord.

Notranjost čevlja nadaljuje prikrito temo z uporabo črne barve na oblazinjeni podlogi, ki mehko objame stopalo in gleženj, ter na vložku. Na slednjem pa je v kontrastu z belo barvo živahno izstopajoča blagovna znamka Nike Air. Na zunanji strani se plišasto notranje oblazinjenje razširi na vrh pete in tam ustvari zavihek v obliki obrnjenega stožca. Običajno bi bila na njem Jordanova priljubljena številka dresa 23, vendar je na tem copatu namesto nje na petnem zavihku bela številka 45, kar se nanaša na igralčevo bejzbolsko številko in številko, ki jo je začasno nosil, ko se je vrnil v košarko. Tik ob njej je zaključni Jumpman Dark Concord, ki je umetelno izvezen na stranski petni del in zaokrožuje to ikonično barvo Air Jordan 11.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod