SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Win Like 82"

378037-123

Jordan 11 Retro 378037-123 01
Jordan 11 Retro 378037-123 02
Jordan 11 Retro 378037-123 03
Jordan 11 Retro 378037-123 04

Ta model Jordan 11 Retro obeležuje enega prvih uspehov Michaela Jordana - njegovo zmago na prvenstvu NCAA leta 1982. Zato je vzdevek čevlja Win Like 82, njegova barvna shema pa sledi barvi njegove zmagovalne ekipe: univerze North Carolina Tar Heels. Čevelj temelji na prozornem podplatu z belim prelivom, ki razkriva podporni kos ogljikovih vlaken, nameščen med njim in vmesnim podplatom. Ta lahka plošča je okrašena z mrežastim vzorcem, ki se izmenjuje med univerzitetno modro in temnejšo polnočno mornarsko barvo, kar zagotavlja očarljivo estetiko, medtem ko po njeni površini skače temno modri Jumpman. Še več tonov Midnight Navy se pojavi na prstih in peti, kjer zapolnjujejo trdne dele gume, obložene s tekalno plastjo v obliki ribje kosti, ki pomaga pri oprijemu, ki ga zagotavljajo valovite linije na preostalem podplatu.

S tako močno podlago se preostali del čevlja posveti udobju in slogu, najprej z vmesnim podplatom iz pene Phylon. V notranjosti vsebuje blazino Nike Air po celotni dolžini, ki omogoča mehak korak, njena bela zunanjost pa je v močnem kontrastu z blatnikom Midnight Navy, ki je nameščen nad njo. Ta pretirana, bleščeča komponenta obdaja celoten čevelj, preden se preostali del zgornjega dela vrne v isti nedotaknjen bel ton kot vmesni podplat. Balistična mreža se razteza čez zgornji del stopala in jezik, kar omogoča zračnost in prilagodljivost, plošča na peti pa je izdelana iz visokokakovostnega belega usnja.

Široka črta materiala Midnight Navy sega od ene strani jezika do druge in seka njegovo sredino. Na njej je univerzitetno modri jumpingman, obdan z besedama "Jumpman" in "Jordan" v beli barvi. Vrvi podobne vezalke v istem svetlem odtenku so speljane skozi zanke iz tkanine, ki so na koncu belih trakov materiala, ki tvorijo mrežasto strukturo na zgornjem delu. Notranjost čevlja je prekrita s polnočno mornarsko modro barvo, ki prekriva vse razen univerzitetno modrega logotipa Jumpman na podplatu. Na hrbtni strani jezika je več globokih modrih odtenkov, ki so protiutež svetlejši univerzitetni modri barvi, ki se ponavlja na drugi silhueti Jumpman, izvezeni na stranski petah. Ta se nahaja poleg polnočno modrega zavihka na peti, ki je sam oblikovan iz materiala, ki se razliva iz notranje podloge. Na tem zavihku je ponosno odtisnjena številka 23 v beli barvi, ki primerno zaokroža ta spominski copat AJ11.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 378037-123

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod