SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Win Like 96"

378037-623

Jordan 11 Retro 378037-623 01
Jordan 11 Retro 378037-623 02
Jordan 11 Retro 378037-623 03
Jordan 11 Retro 378037-623 04

Ta izjemna kolekcija Jordan 11 Retro je znana pod imenom Win Like 96, saj je bila izdelana v čast šampionski zmagi ekipe Chicago Bulls leta 1996, ki se je zgodila ob koncu rekordne sezone. Sam Jordan je v tem obdobju nosil model AJ11, zato je ta športni copat primeren poklon tej zmagi in hkrati poklon temu ikoničnemu modelu. Osnova je klasični prosojni podplat, ki je tukaj prežet s hladno belo barvo. Svetli telovadno rdeči deli, obloženi z oprijemnimi vzorci v obliki ribje kosti, se bolj nepregledno pojavijo na sprednjem delu stopala in peti, medtem ko je med njimi skozi sredino stopala vidna črna in siva ploščica iz ogljikovih vlaken. V njeni sredini je črn Jumpman, katerega beli obris omogoča, da silhueta jasno izstopa za prosojnim podplatom. Na medialni strani sredine stopala je jasneje viden mrežast vzorec plošče iz ogljikovih vlaken, ki štrli za robom podplata. Nad tem je čist bel vmesni podplat, skovan iz mehke pene Phylon, njegova notranjost pa je od pete do prstov oblazinjena z odbojnim blazinjenjem Air.

Naslednji je blatnik iz lakastega usnja v telovadni rdeči barvi, katerega bleščeča površina obdaja celoten čevelj in daje mogočen videz. Isti živahen odtenek rdeče barve se nadaljuje po preostalem delu zgornjega dela, saj prekriva balistično mrežico na zgornjem delu stopala in jeziku ter vrhunsko usnjeno ploščo na peti. Nato se razširi v notranjost čevlja in prekrije plišasto podlogo in vložek, na katerem je odtisnjen črn simbol Jumpman. Material, ki je bil uporabljen na notranjih stenah, se nato razlije čez peto in tam ustvari zavihek za številko 23, ki je prikazana v črni barvi.

Vgrajeni sistem zavezovanja čevlja, ki je sestavljen iz šestih trakov blaga na obeh straneh zgornjega dela, je prav tako v barvi Gym Red. Zankami, oblikovanimi na koncu vsakega kosa materiala, so vezalke v barvi Gym Red pritrjene na svoje mesto, nad sredino jezika pa je še več črnih oznak v obliki črnega besedila Jordan in Jumpman ter še enega logotipa. Ta privlačna barvna različica je nato zaokrožena s še enim od teh skakajočih emblemov, saj je bila črna silhueta Jumpman umetelno izvezena na stransko peto za zadnji drzen razmah.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 378037-623

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod