SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro SP x A Ma Maniére

"Raised by Women"

DH3434-110

Jordan 3 Retro SP x A Ma Maniére DH3434-110 01
Jordan 3 Retro SP x A Ma Maniére DH3434-110 02
Jordan 3 Retro SP x A Ma Maniére DH3434-110 03
Jordan 3 Retro SP x A Ma Maniére DH3434-110 04

Na tem modelu Jordan 3 Retro SP x A Ma Maniére so združeni fini materiali in zemeljski toni, da bi ustvarili eleganten copat. Narejen je bil za ženske, vendar je bil oblikovan tako, da je privlačen tudi za moške, in je bil predstavljen v kratkem filmu z naslovom Raised by Women, kar je tudi vzdevek čevlja. Film prikazuje različne ženske, ki opravljajo svoja vsakdanja dela, medtem ko jim pripovedovalec čez zgornji rob prebere sporočilo hvaležnosti. Prav tako je bil copat narejen v čast ženskam, pri čemer je poseben navdih dobila mati lastnika podjetja A Ma Maniére Jamesa Whitnerja, ki mu je v otroštvu kupila Air Jordan 3.

Številne lastnosti čevlja so bile na nek način spremenjene, vendar je oblika podplata ostala zvesta izvirniku, z enakimi blokovskimi deli ob robu, tukaj v srednje sivi barvi, in temnejšim sivim stožčastim delom, napolnjenim z obročastimi oblikami oprijema pod sprednjim delom stopala. Pod peto in medialnim robom je viden bel del, na sredini pa je temno siva blagovna znamka Nike. Nad zvezdnatimi izboklinami, ki obrobljajo sprednji del podplata, je prst zaključen z belo gumo. Medtem je preostali del vmesnega podplata razporejen v dve plasti poliuretana - spodnjo v krem odtenku, ki ima v peti prozorno okence za prikaz udobnega žepa zračnega blaženja čevlja, in zgornji del, katerega sprednja polovica je bela, zadnji del pa obsega peto z debelim pasom vijolične barve Ore.

Drugod je zgornji del iz belega tumbiranega usnja prek blatnika in glavnega prekrivala, ki se razteza od sprednjega dela stopala do pete. Na prstih in petah so narejene drzne srednje sive prevleke, oblikovane iz razkošnega semiša, slednje pa se spuščajo navzdol okoli zadnjega dela stopala, da se omogoči prostor za veliko ploščo pete. Ta sestavni del ima kremno zunanjo površino, ki ima na zgornji polovici vtisnjene debele črte, ki uporabniku zagotavljajo udoben oprijem, ko obuje čevelj. Spodnja polovica je opremljena z dvignjeno srednje sivo blagovno znamko Nike Air, ki zagotavlja gladek tonski kontrast.

Srednje siv semiš obdaja ovratnik in poudarja zgornji del očesnega traku. Na obeh straneh jezika iz belega usnja so polkrogi iz TPU-ja krem barve, na sprednjem delu ovratnika pa je nameščen še en par očesc. Na drugem koncu se glavni prekrivni del zgornjega dela prereže čez siv semiš, pri čemer je na vsaki strani vtisnjenih pet kremnih obročkov, ki nudijo očesca za vezalke, skozi katera se lahko napeljejo vse do dna jezika. Njegov vrh krasi izvezena srednje siva silhueta Jumpman na desni nogi in značilen logotip "A" podjetja A Ma Maniére na levi. Podplati Violet Ore gostijo enake učinke blagovne znamke na nasprotnih stopalih, tokrat natisnjene v beli barvi, notranja podloga pa je prevlečena s satenasto odejo, ki mehko pogladi stopalo.

Poleg te edinstvene zasnove ta copat vsebuje vrsto enkratnih podrobnosti, ki bi jih na prvi pogled zlahka spregledali. Ena od teh je besedilo Work Harder, ki je z velikimi črkami natisnjeno na agletih na koncu vezalk. Nato na spodnji strani zavihka pete vsak čevelj skriva drugačno sporočilo o krepitvi moči - na levem piše "All we have is each other", na desnem pa "You have to get comfortable walking alone", oboje v ročno napisani pisavi, ki predstavlja vrhunec tega neverjetnega sodelovalnega copata.

  • Spol Ženske
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 3
  • Koda DH3434-110

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod