SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro

"Wolf Grey"

136064-004

Jordan 3 Retro 136064-004 01
Jordan 3 Retro 136064-004 02
Jordan 3 Retro 136064-004 03
Jordan 3 Retro 136064-004 04

Zaradi elegantnih podrobnosti in prefinjenih barv so te superge Jordan 3 Retro elegantne. Gumijast podplat je okrašen z žgano sivo površino, ki mu daje nekoliko eterično kakovost, medtem ko sta besedilo Jordan, odtisnjeno pod peto, in stožčasti del koncentričnih obročev pod sprednjim delom stopala črna. V povezavi z bolj linearnimi vzorci tekalne plasti po preostalem delu stopala in zvezdčastimi vtiski na prstih ta podplat uporabniku prinaša oprijem na najvišji ravni. Medtem njegov lahek poliuretanski vmesni podplat dodaja vzdržljivost in udobje. Prvo je doseženo z izbiro materiala, drugo pa zaradi vidnega zračnega blaženja v peti. Estetsko vzpostavlja prepričljiv tonski kontrast, saj je njegov spodnji del v celoti bel, zgornji sloj pa je spredaj bel, okoli pete pa črn.

Glavni del zgornjega dela nato preide v prikupen volčje siv odtenek, ki prekriva tako blatnik kot prevleko iz tumbiranega usnja, ki pokriva sprednji del stopala in boki. Sivo usnje sestavlja celo spodnji in zgornji del obloge, čeprav se srednji del odreže od robov jezika in izpostavi območje, na katerem je nekonvencionalno prikazana znana grafika AJ3 s slonjim odtisom. Tu so njene nepravilne oblike črne, razpoke med njimi pa so poudarjene s svetlečim srebrnim kovinskim odtenkom. Iz površine te privlačne podlage izhajajo črni polkrogi iz TPU, v vsakem od njih pa je očesce za črne vezalke. Vse druge zanke so vdelane v usnjeno prevleko Wolf Grey, ki ima v spodnjem delu črne kovinske obročke, na sprednjem delu ovratnika pa črne parice TPU.

Notranjost čevlja je prav tako prefinjena, saj bele notranje stene obdajajo črn vložek, na katerem je natisnjen Wolf Grey Jumpman. Na zunanji strani je bila pretirana plošča pete oblikovana v stožčasto obliko, njena ukrivljena zgornja polovica pa se lahko zaradi vtisnjenih grebenov uporablja kot zavihek. Medtem je na spodnji polovici vidna blagovna znamka Jumpman Air v volčje sivi barvi, ki se drzno dviga iz črne površine. Za to ploščo je zgornji del ovratnika črne barve in je napolnjen z majhnimi perforacijami, ki povečujejo zračnost copata. Bolj izrazita grafika v slonjem odtisu krasi prevleke na prstih in petah, kar daje modelu močno prisotnost. Nato srebrno siva vezenina Jumpman označuje vrh črnega jezika in tako stilsko zaokroži ta elegantni Air Jordan 3.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 3
  • Koda 136064-004

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod