SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Black Cat"

CU1110-010

Jordan 4 Retro CU1110-010 01
Jordan 4 Retro CU1110-010 02
Jordan 4 Retro CU1110-010 03
Jordan 4 Retro CU1110-010 04

Te elegantne športne copate Jordan 4 Retro odlikuje elegantna in okretna oblika, ki odraža njihov vzdevek Black Cat - vzdevek, ki se je v zgodnjih letih z naklonjenostjo nanašal na samega Michaela Jordana. Copat stoji na gumijastem podplatu z valovitimi linijami oprijema, ki so razporejene v različnih smereh in zagotavljajo visoko raven oprijema pod nogami. Pod lokom se nahaja beli logotip Jumpman, ki je prvi od številnih logotipov, ki jih najdemo na čevlju, hkrati pa je tudi edini beli odtenek. Črni vmesni podplat povečuje udobje tega modela Air Jordan z žepkom zraka, ki ga je mogoče videti skozi prozorno okence v peti.

Medtem je zgornji del izdelan iz žametnega črnega nubuka in semiša, ki prekriva sprednji del stopala in četrtinske prekrivke, kar daje copatu občutek visokega razreda. Območja črne mreže prinašajo intrigantno estetiko na bokih, še en kos pa je tik pod črnim očesnim robom. Kletke TPU pritrdijo vezalke na dveh mestih na vsaki strani tega zadnjega elementa in jih trdno držijo nad črnim jezikom. Na tem mestu je subtilen barvni kontrast v obliki svetlega grafitnega Jumpmana, pod katerim je v ročno napisani pisavi beseda "Flight".

Dodatni trikotniki TPU izhajajo iz četrtinskih prekrival, preden se povežejo s kletkami za vezalke, in tako držijo različne dele čevlja skupaj. Nad njimi gleženj ščiti gladek črn ovratnik, za njimi pa je v črnem zavihku pete še en Jumpman, ki se tokrat zlije s svojim ozadjem v črni barvi, njegova rahlo sijajna površina pa mu v svetlobi daje privlačen lesk. V notranjosti je še zadnji odtenek svetlo grafitne barve, ki krasi logotip Jumpman na črnem podplatu, kar predstavlja eleganten zaključek.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda CU1110-010

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod