SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Cool Grey"

308497-007

Jordan 4 Retro 308497-007 01
Jordan 4 Retro 308497-007 02
Jordan 4 Retro 308497-007 03
Jordan 4 Retro 308497-007 04

Jordan 4 Retro odlikujejo prefinjeni toni in klasične podrobnosti, ki ustvarjajo eleganten copat. Začne se z gladkim zgornjim delom iz nubuka v hladni sivi barvi, ki je izdelan iz večplastnih panelov na sprednjem delu stopala, po celotni dolžini čevlja, okoli ovratnika in čez četrtino. Ta zadnji del vsebuje mrežasto tkanino, ki zrači stopalo, medtem ko se trikotne strukture v barvi Cool Grey dvigajo iz bokov in zagotavljajo dodatno oporo. Te so pritrjene na kletke za vezalke v barvi Dark Charcoal, v katere so nameščene vezalke v barvi Cool Grey na zgornjem delu vezalke, še en par pa skrbi za varnost na njenem spodnjem koncu.

Isti eleganten odtenek sive barve se ponovno pojavi na veliki plošči pete iz nubuka, ki se na vrhu združi v zavihek v obliki ventilatorja. Na njenem središču se nahaja bleščeč kromiran logotip Jumpman, ki je za dodaten učinek obrobljen z nežno linijo šivov. Pod njim se osrednja prevleka zavihti navzdol proti vmesnemu podplatu, ki je sestavljen iz belega dela okrog pete in ob straneh ter črnega dela na prstih in stranski strani. Na peti je vidna enota Air, ki uporabniku zagotavlja visoko raven udobja pod nogami.

Celoten copat podpira gumijast podplat z večsmernimi vdolbinami v obliki ribje kosti, ki so razporejene po njegovi površini in uporabniku zagotavljajo trden oprijem. Večina tega elementa je temno oglene barve, vendar je pod stopalnim lokom gladek bel del, katerega središče je označeno z napisom Varsity Maize Jumpman. Tudi kapica prsta je bela, tik za njo pa je še en segment, okrašen s svetlo rumenim odtenkom Varsity Maize.

V notranjosti čevlja se ponovno pojavi barva Dark Charcoal, ki tokrat prekriva notranje stene in podplat, na katerem se nahaja beli Jumpman. Ta logotip močno izstopa iz temnega ozadja, ki ga zagotavlja vložek, prav tako kot našitek Air Jordan v barvi Varsity Maize, všit v material Dark Charcoal, ki prekriva zadnji del jezika. Ta trojica tonov se še zadnjič združi na kvadratni nalepki na drugi strani jezika. Njegova zunanja stran je temno oglje, besedilo Flight Varsity Maize in Jumpman bele barve, s čimer se ta športni copat dopolni z očarljivo zbirko kontrastnih barv.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda 308497-007

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod