SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Frozen Moments"

AQ9129-001

Jordan 4 Retro AQ9129-001 01
Jordan 4 Retro AQ9129-001 02
Jordan 4 Retro AQ9129-001 03
Jordan 4 Retro AQ9129-001 04

Ta športni copat Jordan 4 Retro je dobil vzdevek Frozen Moments, kar se nanaša na kultni oglas iz leta 1996, v katerem legendarni košarkar med metom žoge pusti branilce v strahu. V oglasu je uporabljena siva barvna paleta, ki do neke mere določa odtenke na čevlju, ki je prekrit z očarljivimi nevtralnimi toni. Nevtralno siva se začne na prstih in peti podplata, prvi je prevlečen s strukturami v obliki zvezdic, drugi pa s črtami oprijema v obliki ribje kosti. Svetla železna ruda zapolnjuje gladek del na sredini in še en del tekalne plasti v obliki ribje kosti, ki se nahaja pod sprednjim delom podplata. Preostali del podplata je v barvi Sail, prav tako kot napis Jumpman, ki se nahaja pod stopalnim lokom.

Medtem se tudi na srednjem podplatu prepletajo različni toni, najprej Sail okoli prsta in stranske stranice, nato pa Light Iron Ore skozi preostali del poliuretanske konstrukcije. Zračno blaženje je vidno skozi okence v peti tega elementa, njegova odbojna struktura pa uporabniku zagotavlja visoko raven udobja. Zgornji del se na površini iz usnja in semiša izmenično spreminja med nevtralno sivo in svetlo železno rudo. Slednji material tvori glavni prekrivni del, ki se razteza od pete do prstov po sredini stopala, medtem ko je bilo gladko usnje uporabljeno za prekrivni del sprednjega dela stopala in plošče, ki oblikujejo zgornji del čevlja. Dihajoča mrežasta tkanina pokriva črna območja na obeh straneh četrtine in na dnu bež jezika, ki pomagajo prezračevati stopalo. Med temi deli so sijajne kletke za vezalke kovinsko srebrne barve, ki zagotavljajo osupljiv sijaj športnega copata. Skozi te strukture v obliki ventilatorja se na obeh koncih obuvala vlečejo vezalke v barvi jadra, na bokih pa so ojačana strukturna krila v barvi kovinskega srebra.

Notranjost je prekrita z belimi toni, ki prekrivajo vse razen črne silhuete Jumpman na podplatu. V mehko oblazinjenje na zadnji strani jezika je všit našitek Air Jordan, na drugi strani pa je nalepka Jordan Flight, ki na bež površini prikazuje črno pisavo in bel Jumpman. Premaknemo se na peto, semiš prekrivala se ukrivijo navzdol, da naredijo prostor za pretirano ploščo, ki je bila oblikovana okoli zadnjega dela stopala. Njen zgornji del je oblikovan kot ena od kletk za vezalke, vendar so luknje zapolnjene tako, da je na njih priročen zavihek. Nato se iz njenega središča dvigne zaključni logotip Jumpman v umirjenih belkastih tonih, ki zaokroži ta očarljivi copat.

  • Spol Ženske
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda AQ9129-001

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod