SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Infrared"

DH6927-061

Jordan 4 Retro DH6927-061 01
Jordan 4 Retro DH6927-061 02
Jordan 4 Retro DH6927-061 03
Jordan 4 Retro DH6927-061 04

Zaradi drznih kontrastov in finih materialov je ta model Jordan 4 Retro zelo zaželen. Tonalna primerjava se začne na podplatu, katerega površina je zaznamovana z večsmernimi vzorci oprijema v obliki ribje kosti, ki zagotavljajo odličen oprijem. Del cementno sive barve se nahaja pod peto in prehaja v belo barvo na srednjem delu stopala in robovih sprednjega dela stopala. Na sredini podplata je gladko črno območje, ki ga krasi napis Jumpman v klasičnem tonu, znanem kot Infrared 23. Ta električno rdeča barva se ponovno pojavi pod sprednjim delom stopala tik pred kapico prsta v cementno sivi barvi, ki je sama obložena z vozli v obliki zvezde, ki se ovijajo po sprednjem delu prsta in se prilegajo belemu delu srednjega podplata. V peti tega elementa je viden žep vidnega zraka Air, druga plast črnega poliuretana pa obkroža peto in se premika vzdolž vsake stranice, da zagotavlja vsestransko udobje.

Na zgornjem delu vrhunski semiš prinaša čevlju prefinjen pridih, najprej na cementno sivi prevleki na sprednjem delu stopala, nato pa skozi temno sive segmente, ki pokrivajo četrtino in peto. Pod spodnjim delom in na obeh straneh podplatov so območja črne mreže, črne vezalke pa se vlečejo skozi linije očesc. Iz šiva prekrivala na spodnjem delu eyestaya izhaja par kletk za vezalke Infrared 23, druga pa se na vrhu povezuje s črnimi trikotnimi kosi. Ta trpežna krila se nato pritrdijo na prekrivko na obeh straneh pete, da se izboljša strukturna celovitost športnega copata.

Več rdečih odtenkov se v čevlju pojavi na podplatu in zadnjem delu jezika, prvega krasi črn logotip Jumpman, slednjega pa črn tkani našitek Air Jordan. Na peti je velika črna plošča, katere zgornja polovica je oblikovana v zavihek, ki spominja na značilno vihravo obliko kletk za vezalke. Medtem je njen spodnji del odtisnjen s silhueto Jumpman v cementno sivi barvi. Zadnji privlačni element, ki krasi te elegantne superge, je nalepka na jeziku Jordan Flight, ki na svoji gladki črni površini gosti bele napise pod nepozabnim Infrared Jumpmanom.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda DH6927-061

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod