SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Laser"

705333-105

Jordan 4 Retro 705333-105 01
Jordan 4 Retro 705333-105 02
Jordan 4 Retro 705333-105 03
Jordan 4 Retro 705333-105 04

Te zapleteno okrašene superge Jordan 4 Retro so del večje zbirke superg, ki so bile izdane ob 30. obletnici linije podpisov Jordan. Njen edinstveno oblikovan zgornji del ji daje enkratno estetiko, medtem ko enota podplata zagotavlja običajno mešanico udobja in oprijema. Za začetek je podplat prežet z vzorci tekalne plasti v obliki ribje kosti, ki so usmerjeni v različne smeri in ustvarjajo celovit oprijem po celotni površini. Podplat je tudi prozoren od pete do prstov, po njem se pretaka prijeten odtenek modre barve, pod stopalnim lokom pa je viden simbol Jumpman. Ta prosojnost se do neke mere nadaljuje tudi na srednjem podplatu, ki se ovije navzgor in prekrije dele stranske strani in prsta. Preostali del poliuretanskega vmesnega podplata sestavljata dve različni plasti - spodnja v beli barvi in zgornja v srebrni kovinski barvi. Slednji del ima privlačen lesk, medtem ko ima spodnja plast v peti prozorno okence, ki razkriva v njem skrito zračno blaženje Air za vrhunsko udobje.

Nad tem je po celotni dolžini belega zgornjega dela prikazana dinamična grafika skiciranih vzorcev v različnih intrigantnih oblikah in vzorcih, zaradi katerih si je prislužila vzdevek Laser. Te risbe se pojavljajo na blatniku sprednjega dela stopala, glavnem prekrivalu, ovratniku in četrtini, ustavijo pa se šele pri peti, da bi omogočile prostor za veliko ploščo, ki je bila tam nameščena. Ta oblikovana bela ploščica ima na sredini Chrome Jumpman, njen zgornji del pa je bil oblikovan v obliko viharja in reliefno opremljen z vrstami blazinic, kar olajša oprijem pri obuvanju čevlja. Kletke za vezalke iz TPU v barvi kroma na zgornjem in spodnjem delu jezika so podobno oblikovane, vendar so v njih vtisnjena ušesca za namestitev belih vezalk.

Na obeh straneh četrtine in spodnjem delu jezika so bile vgrajene bele pretisne mrežaste plošče, ki zagotavljajo odlično zračnost nad stopalom. Strukturna krilca v istem tonu obrobljajo hrbtno stran teh četrtnih vložkov in se povezujejo z zgornjimi kletkami za vezalke ter zagotavljajo dodatno oporo boki. V notranjosti je čevelj prevlečen z več srebrno sivimi odtenki, tako na notranjih stenah kot na vložku, na katerem je z belo barvo izpisana velika številka 30, kar kaže na to, da je čevelj izšel v 30. letu Jordanovih superg. Zadnja stran jezika je prekrita s podobnim materialom, vanj pa je všit našitek Air Jordan, napis pa je tkan navzdol, tako da ga je mogoče prebrati, ko je jezik prepognjen. Na zunanjem delu je na zgornjem delu jezika več skicirane grafike, na njem pa je pogumno nameščena nalepka Chrome. Praznični Air Jordan 4 zaokrožuje reliefni Jumpman, ki kot mogočen kip stoji v središču te bleščeče etikete.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda 705333-105

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod