SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Lightning"

CT8527-700

Jordan 4 Retro CT8527-700 01
Jordan 4 Retro CT8527-700 02
Jordan 4 Retro CT8527-700 03
Jordan 4 Retro CT8527-700 04

Tej športni copati Jordan 4 Retro je bil dodeljen vzdevek Lightning, ki odraža dinamično uporabo barv. Kljub temu se njen podplat začne z bolj umirjenimi toni, saj je večina njene površine v temno modro sivi barvi, ki je uglajen odtenek nekje med črno in sivo. Kontrast temu predstavlja bela zaplata pod sprednjim delom podplata in še en gladek kos gume na sredini podplata. Na sredini tega zadnjega dela je rumeni logotip Jumpman Tour Yellow, ki namiguje, kaj se bo zgodilo na zgornjem delu. Medtem večsmerni vzorci oprijema v obliki ribje kosti poskrbijo, da uporabnik stabilno stoji na nogah, preden bel vmesni podplat doda udobje z vidno enoto Air v peti.

Temno modro sivi deli podplata segajo v srednji podplat okoli prsta in vzdolž stranske stranice, kjer stožčasto oblikovan del deli belo poliuretansko komponento enote podplata, kar ustvarja zanimivo estetiko. Na vrhu tega je zgornji del iz materiala Durabuck, odet v rumene odtenke Tour Yellow. Ta osupljivi peščeni odtenek prekriva prekrivko sprednjega dela stopala, del materiala, ki obdaja celoten čevelj od spredaj do zadaj, in četrtinski del, ki obdaja zgornji del stopala. Črna mreža na treh območjih nad tem zadnjim delom, vključno s spodnjim delom jezika, kuje neobičajen učinek. Tu se razteza za rumenimi vezalkami Tour Yellow in se zlije z jezikom.

Na obeh straneh jezika sta nameščeni dve kletki s sijajno črno prevleko, v kateri so nameščene vezalke. Na zgornjo je na vsaki strani pritrjeno strukturno krilo v temno modro sivi barvi, njegov drugi konec pa je vstavljen v prekrivno plast nad okencem Air. Vložek prinaša še en bel poudarek, saj njegovo površino krasi temno modro siv Jumpman, preden žametna tkanina Tour Yellow poskrbi za mehkobo okoli gležnjev, saj predstavlja notranjo podlogo. Temno modro siva podloga jezika je podobno oblazinjena in ima našitek Tour Yellow s črnim besedilom Air Jordan.

Na zadnjem delu čevlja je velika plošča za peto izdelana iz Tour Yellow Durabuck, ki se ujema s preostalim zgornjim delom. V njeno površino je vgravirana črna silhueta Jumpman, nežna linija šivov ob njenem robu pa še bolj poudari slavni logotip. Na koncu je na jeziku nameščena kvadratna nalepka Jordan Flight, katere črna površina deluje kot popolna kulisa za svetlo sivo besedilo Jumpman in Tour Yellow Flight, ki izstopata.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda CT8527-700

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod