SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Midnight Navy"

DH6927-140

Jordan 4 Retro DH6927-140 01
Jordan 4 Retro DH6927-140 02
Jordan 4 Retro DH6927-140 03
Jordan 4 Retro DH6927-140 04

Svetli toni, ki jih najdemo v tem modelu Jordan 4 Retro, ustvarjajo čisto estetiko, ki je eleganten športni copat. Podplat, katerega vsesmerni vzorci oprijema v obliki ribje kosti zagotavljajo odlično oporo, združuje vse štiri barve, uporabljene na čevlju. Svetlo dimno siva je prva, ki pokriva dva dela v peti in na konici prsta, medtem ko bela barva zapolnjuje gladek del, ki se začne v peti in se pomakne pod sredino stopala, iz njegovega središča pa se izžareva ognjeno rdeč Jumpman. Tretji odtenek, ta svetli odtenek škrlatne barve, se prav tako pojavi na nenavadno oblikovanem delu pod sprednjim delom stopala, preostali del podplata pa je v temno modri barvi, znani kot Midnight Navy. Ta bogat ton se nadaljuje navzgor v prst srednjega podplata in navzdol po stranski strani, kjer se ukrivlja navzgor in tvori majhno grbico na sredini stopala. Medtem je na medialnem delu srednjega podplata pod plastjo Light Smoke Grey plast bele barve, pri čemer je prva z vidnim Air v peti, drugo pa krasijo lisice barve Midnight Navy.

Zgornji del je izdelan iz belega usnja z gladkim zaključkom. Ta fini material oblikuje prekrivanje sprednjega dela stopala, glavno ploščo, ki poteka po sredini čevlja, četrtino in ovratnik. Prva dva segmenta sta obrobljena z vzporednimi linijami šivov, kar daje celotnemu copatu fino izdelan videz. Na peti je velika plošča, ki ima na vrhu zavihek v obliki ventilatorja, njeno vdolbeno površino pa je mogoče zlahka prijeti. Zunanjost v barvi Light Smoke Grey vsebuje enak pikčast učinek, kot ga vidimo na srednjem podplatu, nanjo pa je vtisnjen Jumpman v barvi Midnight Navy. Na vrhu se zavihek dvigne le malo višje od belega zgornjega roba, ki je debelo oblazinjen za zaščito gležnja. To mehko oblazinjenje tvori notranjo podlogo vse do podplata Midnight Navy. Na slednjem se nahaja beli Jumpman, enak tonski kontrast pa je nad njim na spodnji strani jezika, saj njegovo površino Midnight Navy krasi bel našitek Air Jordan. Dodatna variacija je tu še v obliki ognjeno rdečega šiva, ki tvori pravokotnik ob robu našitka.

Na zunanji strani je zgornji del stopala prekrit z vrsto očarljivih elementov. Izza obloge sprednjega dela stopala se proti jeziku pojavi bela mreža, ki prstom omogoča dihanje. Še dve podobni območji mrežice krasita stranski del četrtne ploskve in omogočata dodatno zračenje po bokih. Tik za njima so trikotna krila, ki utrjujejo stranske stene. Prevlečena so v enako mešano barvo kot vmesni podplat in peta ter se na obeh straneh jezika povezujejo s kletkami za vezalke Midnight Navy. Na dnu jezika se nahajata še dve, ki s svojimi viharnimi očesci trdno držita bele vezalke čez zgornji del čevlja. Na koncu je na belem jeziku kvadratni obliž v istem tonu, v katerega je všit Jumpman v barvi Midnight Navy nad besedilom Fire Red Flight, s čimer se ta Jordan 4 zaključi z barvitim okraskom.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda DH6927-140

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod