SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Military Black"

DH6927-111

Jordan 4 Retro DH6927-111 01
Jordan 4 Retro DH6927-111 02
Jordan 4 Retro DH6927-111 03
Jordan 4 Retro DH6927-111 04

Te superge Jordan 4 Retro so dobile vzdevek Military Black, kar kaže na povezavo z oboževalcem najljubšo izdajo iz poznih 80. let prejšnjega stoletja. Ta nova različica je podobne barve in ima prefinjen videz, ki spominja na svojega kolega, vendar se razlikuje po močnih črnih poudarkih. Nekateri od teh se pojavijo na podplatu v obliki ribje kosti, ki ima nevtralno sivo peto, belo barvo skozi sprednjo polovico in dva črna dela, enega pod sprednjim delom stopala, drugega na sredini. Prav na sredini tega zadnjega dela je beli Jumpman, nevtralno siv valjček na prstih, reliefno posut z linijami zvezdic, pa dopolnjuje oprijemljivo podlago čevlja.

Poleg tega oprijema je udobje zagotovljeno z blaženim belim vmesnim podplatom, napolnjenim s puhastim zrakom Nike Air. Ta je viden skozi okence v peti, nad katerim je črn blatnik, ki nudi zaščito gladkemu belemu usnju zgornjega dela. Nevtralno siv semiš obsega prste in se razteza nazaj do sredine stopala, kjer se bel vmesni podplat zavihti navzgor in na stranski strani razdeli črni blatnik. Beli mrežasti deli ležijo nad črnim materialom v četrtini in nad zgornjim delom stopala tik za prstom, medtem ko črne kletke za vezalke iz TPU na dnu in vrhu belega opornika držijo vezalke na mestu. Najvišje kletke se povezujejo s kosi plastike nevtralno sive barve, ki pa izhajajo iz usnjene plošče na bokih, kar daje čevlju izjemno strukturno podporo.

Na vrhu stopala je oblazinjen bel jezik, v katerega je všit kvadratni našitek. Tudi ta element je bele barve, tako da se zdi, da črna silhueta Jumpman, ki je na njem, skače z njegove površine. Na zadnjem delu čevlja se usnjene plošče, ki segajo od bokov, ukrivijo navzdol, tako da je prostor za krepko črno ploščico, ki pokriva večji del pete. Njegov zgornji del spominja na kletke za vezalke iz TPU, vendar ima namesto lukenj reliefne kvadrate, na sredini pa je še en bel Jumpman. Enaka estetika je bila ustvarjena na podplatu, na čigar črni površini je ponovno prikazan znameniti logotip Jordan Brand v beli barvi, s čimer je copat zaokrožen s prepričljivim tonskim kontrastom.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda DH6927-111

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod