SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Motorsports"

308497-117

Jordan 4 Retro 308497-117 01
Jordan 4 Retro 308497-117 02
Jordan 4 Retro 308497-117 03
Jordan 4 Retro 308497-117 04

Ta model Jordan 4 Retro, ki se zgleduje po barvi, narejeni ob 4. obletnici ekipe superbike Michaela Jordana, je dobil ustrezen vzdevek Motorsports. Zato njegove barve odražajo barve motoristične ekipe, ki se začnejo na zunanjem podplatu. Ta oprijemljiv element ima bledo siv ton na peti in prstih ter dva bela dela na sredini stopala poleg večjega dela v barvi Varsity Blue. Večina teh elementov je obložena z vdolbinami v obliki ribje kosti, ki cikcakajo naprej in nazaj ter zagotavljajo prvovrsten oprijem pod nogami, osrednji beli del pa je gladek in ima vtisnjen Varsity Blue Jumpman.

Več bogatih modrih tonov se pojavi na sprednji polovici srednjega podplata, zlasti na stranski strani. Črni in beli sloji nato tvorijo preostali del poliuretanskega elementa, pod peto pa se nahaja vidna enota Air, ki uporabniku nudi odlično udobje. Na zgornjem delu gladko belo usnje daje čevlju določeno gracioznost, saj sestavlja prekrivanje sprednjega dela stopala, ploščo, ki poteka od pete do prstov, ovratnik in ušesni del. Široka bela mreža je prek četrtine na obeh straneh in sprednji strani, neposredno za njo pa je nameščen črn material za dinamičen tonski kontrast. Črna strukturna krila se raztezajo od usnjenih bokov navzgor čez mrežico in se na vrhu očesnega dela pritrdijo na kletke za vezalke v barvi Varsity Blue. Medtem ko te na vrhu pritrjujejo bele vezalke, jih spodaj na mestu držita še dve.

Na jeziku je srebrno siv kvadratek, ki daje copatu prijeten lesk. Na njem je pod Varsity Blue Jumpmanom črno besedilo Flight, še en tak logotip pa krasi črn podplat. Ta privlačen odtenek modre barve se nadaljuje na spodnji strani jezika, kjer je všit bel obliž z napisom Varsity Blue Air Jordan. Zadnjo stran čevlja zapolnjuje velika črna plošča za peto, katere zgornja polovica je oblikovana v priročen zavihek. Na njem je vtisnjena zadnja silhueta Jumpman, odtenki Varsity Blue pa okrasijo nepozabno silhueto za mogočen zaključek.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda 308497-117

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod