SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro OG

"Bred"

308497-060

Jordan 4 Retro OG 308497-060 01
Jordan 4 Retro OG 308497-060 02
Jordan 4 Retro OG 308497-060 03
Jordan 4 Retro OG 308497-060 04

Ta neopazen model Jordan 4 Retro OG nosi ime Bred zaradi svojega temno črnega zgornjega dela in živahnih rdečih poudarkov. Slednji ton je mogoče najti na peti in konici oprijemljivega podplata, večina tega elementa pa je v sivi barvi cementa. Pod sprednjim delom stopala in lokom se nahajata dve območji iz bele gume Summit White, pri čemer je prvo obloženo z diagonalnimi vdolbinami, drugo pa gosti ognjeno rdečo blagovno znamko Nike. Dva od teh odtenkov se povzpneta do srednjega podplata, ki je v barvi Cement Grey, kjer se giblje okoli prsta in vzdolž stranske stranice, ter v barvi Summit White na preostalem delu stopala. Pod peto in skozi prozorno okence v srednjem podplatu je žep z zaprtim zrakom, ki uporabniku zagotavlja mehko in odbojno podlago za hojo.

To trdno podlago z zgornjim delom povezuje eleganten črn blatnik. Nad njim je glavni del zunanjega dela izdelan iz treh plasti gladkega črnega nubuka: ena je okoli ščitnika, druga od pete do prstov po sredini stopala, zadnja pa prekriva četrtino vse do ovratnika. V tem zadnjem delu so skozi očesca napeljane temne vezalke, stranice in sprednji del pa krasijo lise iz črne mreže. Na zgornjem in spodnjem delu na obeh straneh očesca ležita plošči iz TPU cementno sive barve, vsaka od njiju pa je opremljena z veji devetih lukenj, v katere so nameščene vezalke, ki jih varno držijo na mestu. Pod njimi je viden črn jezik, na njegovem vrhu pa je kvadratni našitek z ognjeno rdečim Jumpmanom in belim besedilom "Flight".

V notranjosti čevlja je še več brizg ognjeno rdeče barve, najprej na vložku, nato pa še na zadnji strani jezika, v katerega je všit našitek Air Jordan. Na podplatu je natisnjeno črno besedilo Nike Air, notranje stene, ki se dvigajo okoli njega, pa so cementno sive barve. Na zunanji strani se črna trikotna krila povezujejo z zgornjimi kletkami za vezalke na bokih, zadnjo stran copata pa zapolnjuje črna plošča na peti. Na njenem vrhu je viharni poteg pete, v njeni sredini pa je še zadnji niz krepkih oznak Nike Air, ki so bile odtisnjene v tonih Cement Grey, s čimer je ta ikonična barva Air Jordan zaključena.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda 308497-060

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod