SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro OG

"Fire Red"

DC7770-160

Jordan 4 Retro OG DC7770-160 01
Jordan 4 Retro OG DC7770-160 02
Jordan 4 Retro OG DC7770-160 03
Jordan 4 Retro OG DC7770-160 04

Osupljivi toni tega športnega copata Jordan 4 Retro OG temeljijo na Jordanovi prvi ekipi NBA, Chicago Bulls. To ji daje klasičen videz, medtem ko njene znane značilnosti vzpostavljajo priljubljeno estetiko Jordana 4. Podplat se začne pod nogami, saj ima Tech Grey kapo, napolnjeno z reliefnimi zvezdami, ki se naslanja na otok bele barve pod sprednjim delom stopala. Ob straneh in zadnjem delu tega kosa gume je svetel ognjeno rdeč del s podobnimi vzorci oprijema v obliki ribje kosti, ki so različno usmerjeni, da zagotavljajo vsesmerni oprijem. Ta živahen ton se nadaljuje do sredine stopala, kjer se ovije okoli drugega dela bele barve, ki je gladek in ima na sredini ognjeno rdečo blagovno znamko Nike. Pod peto se vrača siva barva Tech Grey, ponovno z vdolbinami iz ribje kosti, ki zagotavljajo celovito stabilnost.

Tonsko podoben, a materialno drugačen vmesni podplat združuje ognjeno rdečo barvo okoli prsta in stranske strani z elegantno belo plastjo, ki obkroža peto in se razteza po medialni strani. Pod peto izstopa vidni Air, ki ustvarja privlačen učinek, hkrati pa uporabniku zagotavlja veliko udobja. Zadnji vidik srednjega podplata je trak črnega poliuretana, ki se od ognjeno rdečega dela sprednjega dela stopala razteza nazaj in sega okoli pete ter se le za trenutek ustavi, da na lateralni stranici pusti prostor delu te živahne rdeče barve.

Medtem je zgornji del večinoma sestavljen iz elegantnega belega usnja. Ta material zavzema prekrivanje sprednjega dela stopala, ploščo, ki zajema prste, boki in peto, ter nazadnje četrtino plošče, ki se razteza do ovratnika. Na zadnjem delu čevlja se omenjena plošča umakne veliki črni plošči za peto, ki jo obroblja dvojna linija šivov, medtem ko se od ovratnika spušča navzdol. Na sredini pete je pogumno vtisnjeno ognjeno rdeče besedilo Nike Air, nad njim pa se dviga priročen zavihek.

Bele vezalke, ki trdno držijo na mestu, držijo štiri viharniške kletke, označene z luknjicami in obarvane bleščeče rdeče kot nekateri drugi elementi copata. Zgornja na vsaki strani ovratnika je pritrjena na črn trikotni okras, ki se za strukturno trdnost povezuje z usnjeno ploščo na boku. Za njimi in ponovno na spodnjem delu naramnic so vidna okrogla območja bele mreže na črni podlagi. Ta zadnji del se premika vzdolž zgornjega dela stopala, preden preide v bel jezik na vrhu.

V notranjosti čevelj preide iz ognjeno rdeče barve na oblazinjenih notranjih stenah v črno barvo na podlogi za nogavice. Na tem zadnjem elementu se pojavi niz blagovnih znamk Nike Air v bolj ognjeno rdečih tonih, enak odtenek pa se ponovno pojavi na zadnji strani jezika. Tu je bel obliž, v katerega je vtkan napis Air Jordan, preden videz na sprednji strani jezika dopolni še ena etiketa. Njegova bela površina vsebuje tako ognjeno rdeč logotip Jumpman kot besedo "Flight", napisano v črni barvi, za eleganten zaključek tega presenetljivega športnega copata.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda DC7770-160

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod