SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro OG

"White Cement"

840606-192

Jordan 4 Retro OG 840606-192 01
Jordan 4 Retro OG 840606-192 02
Jordan 4 Retro OG 840606-192 03
Jordan 4 Retro OG 840606-192 04

Večinoma siva barvna shema, ki krasi te Jordan 4 Retro OG, prinaša eleganten videz skupaj z vzdevkom White Cement. Njegov podplat združuje vse štiri odtenke, ki jih je mogoče najti na celotnem modelu, in sicer črno na sprednji polovici, Tech Grey okoli pete in prstov, belo po sredini ter ognjeno rdečo pod sprednjim delom stopala in na napisu Nike pod lokom. Celotno večbarvno funkcijo ohranjajo oprijemalne linije v obliki ribje kosti, ki so usmerjene v različne smeri, da zagotavljajo vsestranski oprijem.

Črni del podplata se razteza navzgor okoli prsta in stranskega roba ter tvori del vmesnega podplata. Medtem je zadnji del podplata bel, prozorno okno pa razkriva zračno enoto v notranjosti. Na vrhu je trak iz materiala Tech Grey, ki je posut s črnimi pikami, kar ustvarja nenavadno estetiko. Enak učinek se pojavi na veliki plošči pete in trikotnih krilih, ki zagotavljajo strukturno podporo bokom. Ti zadnji elementi so pritrjeni na črne kose TPU, ki vsebujejo več očesc za pritrditev belih vezalk na zgornjem delu podplatov. Preostale zanke se pomikajo navzdol skozi belo usnje zgornjega dela, preden so zadnje zajete v drugi črni kletki iz TPU.

Vsi glavni segmenti zgornjega dela so izdelani iz gladkega usnja v čistem odtenku bele barve, okoli četrtine plošče pa se pojavijo tri območja mrežaste tkanine, ki tako olajšajo zračenje okoli stopala. V čevlju puhasta bela notranja podloga ustvarja prepričljiv kontrast s črno barvo vložka in spodnjega dela jezika. Na temni površini prvega se na oznaki Nike Air iz temne površine svetlika ognjeno rdeča barva, medtem ko beli našitek z ognjeno rdečim besedilom Air Jordan krasi drugega. Več napisov Nike Air je vtisnjenih na peto v črni barvi, bela oznaka Jordan Flight, všita v jezik, pa gosti Fire Red Jumpman, ki zaključuje copat z barvitim razmahom.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda 840606-192

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod