SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Pure Money"

308497-100

Jordan 4 Retro 308497-100 01
Jordan 4 Retro 308497-100 02
Jordan 4 Retro 308497-100 03
Jordan 4 Retro 308497-100 04

Ta model Jordan 4 Retro ima čist videz, ki izhaja iz večinoma enobarvnega zunanjega videza, različne elegantne podrobnosti pa mu dajejo razkošno kakovost, zaradi katere je dobil vzdevek Pure Money. Podplat je bel na belem, tako kot preostali del copata, ta eleganten ton pa pokriva kapo na sprednji strani, vzorce oprijema v obliki ribje kosti na glavnem delu stopala in gladek del na njegovi sredini. Edina izjema pri tem je platinasti Jumpman pod stopalnim lokom - subtilna sprememba v tonu. Tudi srednji del podplata je bel od pete do prstov, vključno z delom v zadnji polovici stopala, v katerem je viden Nike Air, delom, ki se ovija okoli prsta in ustvarja poševno krivuljo na stranski strani, ter zgornjo plastjo, ki ščiti usnje nad njim.

Če preidemo na zgornji del, se bleščeče bel ton nadaljuje po različnih plasteh pravega in sintetičnega usnja, ki oblikujejo ikonični videz modela Jordan 4. Tri zaplate bele mreže, nameščene ob straneh in na sprednji strani vezalk, pomagajo prezračevati stopalo, hkrati pa ustvarjajo zanimivo estetiko. Strukturni trikotniki iz belega usnja izhajajo iz bokov čevlja in se povezujejo s srebrnimi kovinskimi luknjicami na zgornjem delu obutve. Te zagotavljajo dodatno trdnost in stabilnost stranic, kromirane kletke na drugem koncu vezalk pa trdno držijo stopalo na mestu.

Povsem bela tema se nadaljuje v notranjosti čevlja, kjer pokriva žametne notranje stene in podplat, na katerem je natisnjen srebrni Jumpman v kovinski barvi. Še enega od teh dinamičnih logotipov najdete na nalepki na jeziku Jordan Flight, tokrat v umazano belem tonu, preden se zadnji pojavi na peti. Ta zadnji Jumpman je izdelan iz bolj sijajnega kroma, ki na zadnji del stopala vnese presenetljiv sijaj. Nazadnje je na spodnji strani jezika prišita nalepka Air Jordan, na notranji strani zavihka pete pa je izvezeno besedilo Pure$, ki stilsko zaokroži ta copat.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda 308497-100

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod