SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Royalty"

308497-032

Jordan 4 Retro 308497-032 01
Jordan 4 Retro 308497-032 02
Jordan 4 Retro 308497-032 03
Jordan 4 Retro 308497-032 04

Črno-belo zunanjo podobo modela Jordan 4 Retro poživljajo značilni zlati učinki, ki dajejo močan občutek ekskluzivnosti. Enostavno, a elegantno obarvan je gumijasti podplat, katerega večsmerne tekalne plošče v obliki ribje kosti uporabniku zagotavljajo vsestranski oprijem. V peti in pod sprednjim delom stopala so ti v drznem črnem tonu, v isti barvi pa so tudi okraski v obliki zvezde na konici prstov. Medtem bela barva zapolnjuje srednji del stopala, vključno z gladkim delom pod stopalnim lokom, ki ima na sredini črno črto na napisu Jumpman. S tem elementom, ki podpira samozavesten korak, se vmesni podplat osredotoča na udobje z uporabo zračnega blaženja Air. Ta se kaže skozi prozorno okno v beli plasti srednjega podplata pod peto, ki se razteza tudi vzdolž bokov in okoli prsta. Nad tem se pojavi druga plast v črni barvi, s čimer se zrcali kontrastna barvna shema podplata.

Medtem ko vmesni podplat nosi zadnji znak bele barve, ki ga najdemo na tem športnem copatu, se črna vrne kot najvidnejša barva na zgornjem delu. Prekriva eleganten semiš, ki tvori plasti skozi sprednji del stopala, sredino čevlja od pete do prstov, četrtino in ovratnik. Uporaba tega materiala daje copatu AJ4 resnično razkošen videz, ki v kombinaciji z bogatimi zlatimi detajli pojasnjuje njegov vzdevek - Royalty. Prvi od teh bleščečih učinkov se pokaže na zgornjem in spodnjem delu vezalke v obliki kovinsko zlatih kletk za vezalke. Vsaka je oblikovana kot ventilator z devetimi očesci, ki omogočajo različne možnosti, kako oblikovati črne vezalke čevlja, zadnje pa so povezane s črnimi trikotnimi krili, ki krepijo njegovo strukturno celovitost. Med temi značilnostmi na četrtini plošče so tri območja črne mreže, ki olajšajo prezračevanje nad zgornjim delom stopala, hkrati pa zagotavljajo očarljivo estetiko.

Uporaba črnega semiša se nadaljuje na jeziku, na katerem je črna tkana etiketa z umetelno izvezenim kovinsko zlatim Jumpmanom in besedilom Flight v isti zlati niti. Več elegantnega črnega senčenja zapolnjuje notranjost čevlja, kjer prekriva vse razen logotipa Jumpman v zlati barvi. Medtem je na zunanji strani med plasti semiša vstavljena oblikovana plošča za peto, ki daje zadnjemu delu stopala veliko značaja. Tako kot večji del copata je tudi ta črne barve in je oblikovana v ventilator, ki se ujema z oblikovanimi luknjicami, le da so tam, kjer so luknjice, na njej reliefne kocke, tako da je priročen zavihek za lažje obuvanje. Pod njim se nahaja zadnji kričeči element - kovinsko zlati Jumpman, ki zaključuje ta kraljevski copat Air Jordan.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda 308497-032

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod