SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Thunder"

DH6927-017

Jordan 4 Retro DH6927-017 01
Jordan 4 Retro DH6927-017 02
Jordan 4 Retro DH6927-017 03
Jordan 4 Retro DH6927-017 04

Ta Jordan 4 Retro prinaša zelo zaželeno barvo, znano kot Thunder, ki je zaradi izrazitih kontrastov zelo privlačna. Opremljen je z debelim podplatom, katerega črni podplat ima različne dele z vzorci oprijema v obliki ribje kosti, ki so usmerjeni v različne smeri in zagotavljajo visokokakovosten oprijem pod nogami. Pod sprednjim delom stopala je del podplata v rumenih tonih Tour Yellow, kar ustvarja močan kontrast s temnejšim tonom, ki ga obdaja, medtem ko bel Jumpman dodaja še eno bolj subtilno spremembo tona na sredini podplata. Ta učinek se razširi do srednjega podplata, ki je črn predvsem okoli prsta in stranske stranice, z močnejšo prisotnostjo Tour Yellow na peti in po srednji strani. Enota Air je vidna skozi prozorno okence v peti srednjega podplata, kar omogoča, da je ta vzmetni element viden od zunaj.

Zgornji del je večinoma izdelan iz gladkega črnega nubuka, kar mu daje prikrit videz in razkošen občutek. Ta material tvori panele okoli sprednjega dela stopala, v plasti skozi sredino čevlja, okoli ovratnika in čez četrtino. V tem zadnjem delu so za široko črno mrežico nameščena območja rumene barve Tour Yellow - strukture, ki pripomorejo k zračenju stopala. Vmes je še več barvnih odtenkov, saj so na vrhu in dnu vezalke Tour Yellow kletke za vezalke. V njih so vijaki z očesci, ki držijo črne vezalke, zgornji na obeh straneh pa so povezani s črnimi trikotnimi krili, ki zagotavljajo strukturo, ko segajo navzdol po stranskih stenah.

Še en oblikovan kos črnega materiala je bil vstavljen v vrzel, ki jo je pustila prevleka, ki je nizko ukrivljena okoli pete, njen zgornji konec je oblikovan v zavihek, na sredini pa se nahaja beli logotip Jumpman. Ta značilna črno-bela postavitev se ponovi na podplatu, ki ga obdajajo črne oblazinjene notranje stene, ki segajo do napihnjenega jezika. Zadnjo stran tega elementa krasi rumena barva Tour Yellow, v katero je všit našitek Air Jordan. Črno zgornjo stran krasi velika kvadratna nalepka, na kateri je nad besedo "Flight" prikazana še zadnja bela silhueta Jumpmana, ki z zadnjim kančkom rumene barve Tour Yellow zaključuje to iskano barvno različico.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda DH6927-017

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod