SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"White Oreo"

CT8527-100

Jordan 4 Retro CT8527-100 01
Jordan 4 Retro CT8527-100 02
Jordan 4 Retro CT8527-100 03
Jordan 4 Retro CT8527-100 04

Elegantni odtenki se na tem športnem copatu Jordan 4 Retro prepletajo s praktičnimi učinki, zato je dizajn eleganten in funkcionalen. Beli podplat, ki se začne pod nogami, je razdeljen na različne dele z vzorcem oprijema v obliki ribje kosti, ki je razporejen v različnih smereh in zagotavlja visoko raven oprijema. Na sredini podplata je ognjeno rdeč napis Jumpman, medtem ko je prst zaključen z linijami nevtralno sivih zvezdic. Nad tem je poliuretanski vmesni podplat na prstih bel, preden se glavni del odene v več nevtralno sivih tonov. Ta zadnji del je zapolnjen s črnimi pikami, kar ustvarja privlačno estetiko, zaradi katere si je čevelj prislužil vzdevek White Oreo. Na njegovi površini je nameščeno prozorno okno, ki uporabniku omogoča pogled na odbojno zračno blazino v notranjosti.

Medtem je zgornji del izdelan iz gladkega belega usnja, ki je vidno na prekrivanju, ki obdaja sprednji del stopala, in na plošči, ki poteka od prsta, prek sredine stopala do pete. Tu se spusti proti drobnemu šivu na sredini pete, pri čemer ostane prostor za pretirano ploščo na peti. Na njej izstopa nevtralno siv Jumpman, zapleteno prišita linija niti ob njegovem robu daje logotipu prepričljivejšo opredelitev, nad njim pa je v obliki viharja zavihek na peti.

Okoli četrtinskih panelov in na sprednji strani vezalk je niz belih mrežic, med njimi pa so vidne kletke za vezalke nevtralno sive barve, vsaka od njih je tako kot vmesni podplat posuta s črnimi pikami. Na vsaki strani sta dve takšni kletki, ena pritrjuje spodnji del belih vezalk, druga pa varno drži zgornji del. Z zadnjim je na vsaki strani povezan trikotni kos TPU, ki daje športnemu copatu dodatno strukturno oporo.

Nad zgornjim delom stopala je bel jezik, okrašen z ognjeno rdečim Jumpmanom, medtem ko je zadnji del tega napihljivega elementa izdelan iz žametnega materiala v nadaljnjih sivih tonih. Enako oblazinjenje se pojavi tudi na notranji oblogi čevlja, nato pa iz belega vložka zasije zaključni barvni blesk v obliki zadnjega ognjeno rdečega Jumpmana.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda CT8527-100

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod