SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro x A Ma Maniére

"Violet Ore"

DV6773-220

Jordan 4 Retro x A Ma Maniére DV6773-220 01
Jordan 4 Retro x A Ma Maniére DV6773-220 02
Jordan 4 Retro x A Ma Maniére DV6773-220 03
Jordan 4 Retro x A Ma Maniére DV6773-220 04

Mešanica bogatih tonov, ki jih najdemo v tem sodelovanju Jordan 4 Retro x A Ma Maniére, ustvarja copat, ki je poln prefinjenosti in sloga. Celoten čevelj temelji na stabilnem podplatu, katerega večsmerni vzorci oprijema v obliki ribje kosti zagotavljajo odličen oprijem. Ta značilnost začne vzpostavljati tudi tonsko ravnovesje zasnove, najprej s kremastim odtenkom Muslin skozi sprednji del stopala in pod lokom, ki vzbuja retro vibracije. Nato pa Burgundy Crush dodaja eleganten pridih čez konico prsta, okoli pete in na blagovni znamki Nike v gladkem središču podplata.

Medtem je vmesni podplat v bolj muslinskih tonih, njegovo peto pa zaznamuje vidno okence na vsaki strani, ki prikazuje odbojno tehnologijo Air, ki se nahaja v njem. Ta uporabniku zagotavlja visokokakovostno udobje, črna plast, ki poteka okoli pete in po vsaki stranici, pa pomaga zaščititi zgornji del pred brizganjem blata in umazanije. Sam zgornji del je izdelan iz gladkega nubuka v umirjenem vijoličnem odtenku, znanem kot Violet Ore. Ta zapolnjuje vse od prekrivanja sprednjega dela stopala do ovratnika, kar daje copatu eleganten videz.

Mrežasta mreža je vidna na vsaki strani četrtine ter na dnu vezalk, ki so v barvi Violet Ore. Te so speljane skozi kletke za vezalke iz TPU na obeh koncih vezalke, ki so okrašene z enako nežno vijolično barvo. Zgornji dve sta bili povezani s strukturnimi krili na obeh straneh pete, ponovno v barvi Violet Ore, njihova geometrijska oblika pa zagotavlja copatu dodatno podporo.

V notranjosti čevlja razkošna prešita podloga prekriva stene in podplat, kar zagotavlja prijeten občutek okoli stopala. Na podplatu se nahaja bel našitek A Ma Maniére, na katerem sta vidna majhen Jumpman in podpis Michaela Jordana. Prešiti material se pojavi tudi na zadnji strani jezika, medtem ko njegovo zgornjo stran krasi kvadratna etiketa Violet Ore, na levi je subtilen logotip A Ma Maniére, na desni silhueta Jumpman, na obeh pa je v beli barvi zapisana beseda "Flight".

Na zadnjem delu čevlja je črna oblikovana plošča za peto vgrajena v prevleko Violet Ore, ki se vije proti sredinskemu podplatu. Na njeni sredini je v srednjem pepelu vtisnjena blagovna znamka Nike Air, kar ustvarja rahlo spremembo v tonu. Nad njo je črn zavihek v enaki obliki ventilatorja kot kletke za vezalke, vendar z reliefnimi koščki na mestih, kjer bi morale biti luknje. Na drugi strani teh zavihkov je navdihujoč citat samega Michaela Jordana - na desnem se glasi "It's not about the shoes...", na levem pa "it's about where you're going". Stavek je dopolnjen s podpisom legendarnega igralca. Zadnja prepričljiva podrobnost čevlja je majhen kromiran čep na stranski strani, na katerega je izklesan logotip podjetja A Ma Maniére, s čimer se zaokroži ta izjemen par superg.

  • Spol Moški / Ženske
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda DV6773-220

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod