SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’

"University Blue"

308497-406

Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 01
Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 02
Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 03
Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 04

Stilsko barvno paleto sodelovanja Jordan 4 Retro x Travis Scott 'Cactus Jack' je navdihnila ekipa Houston Oilers - nekdanja ekipa ameriškega nogometa iz Scottovega rojstnega mesta. Zato je zgornji del sestavljen iz univerzitetno modrega usnja Durabuck, visokokakovostnega usnja, iz katerega so izdelani očesni del, plošča, ki sega od sprednjega dela stopala do pete, ovratnik in prekrivni del, ki se ovija okoli prsta. Še en sloj univerzitetno modre barve je viden vzdolž zgornjega dela vmesnega podplata, ki vsebuje tudi bele in črne kose poliuretana. V belem delu pod peto je viden žep zraka Nike Air, ki zagotavlja mehko udobje pod nogami.

Medtem so po celotnem podplatu črni in beli predeli, zapolnjeni z vzorci oprijema v obliki ribje kosti, razporejenimi v različnih smereh. Pri tem sta dve izjemi: gladek bel segment pod peto in sredino stopala, ki ima na sredini vtisnjen Varsity Red Jumpman, ter črna kapica prstov, na površini katere je vrsta vozlišč v obliki zvezde.

Če se vrnemo na zgornji del, lahko na zgornjem delu stopala in peti najdemo številne črne poudarke. Prvi je mreža, ki se pojavlja na vsaki strani, tik za vezalkami in pod njimi. Druga so same vezalke, tretja pa kletke iz TPU, ki so nameščene na obeh koncih podplatov. Te imajo dinamičen učinek razpršene barve s pikami univerzitetne modre barve, prav tako kot trikotna krila, ki podpirajo stranske stene. Črna plošča pete ima na zunanji strani popolnoma enako grafiko, na njej pa so vtisnjeni neusklajeni okraski v barvi Varsity Red - Jumpman na desni nogi in logotip Cactus Jack na levi.

Bogat bordo odtenek Varsity Red se nadaljuje na notranji strani čevlja, kjer prekriva notranje stene in podplat. Večji madeži univerzitetne modre barve so posejani po tej zadnji lastnosti skupaj z belim napisom Jumpman na levi in še enim logotipom Cactus Jack na desni v črni barvi. Na zgornji del jezika je všit velik kvadratni našitek, ki je ponovno v svetlo modrih tonih. Vanj je izvezen zadnji Jumpman nad besedo "Flight", oba pa sta izdelana iz srebrno sive niti, ki prinaša prijeten lesk na vrh stopala in tako zaključuje to elegantno različico klasične silhuete.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda 308497-406

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod