SPORTSHOWROOM

Jordan 4 x Off-White™

"Sail"

CV9388-100

Jordan 4 x Off-White™ CV9388-100 01
Jordan 4 x Off-White™ CV9388-100 02
Jordan 4 x Off-White™ CV9388-100 03
Jordan 4 x Off-White™ CV9388-100 04

Te superge Jordan 4 x Off-White™ je luksuzna modna znamka Virgila Abloha preoblikovala in oblikovala zelo zaželen dizajn, poln gladkih tonov, kot sta Sail in Muslin. Poleg tega je bil prekrit z zapeljivimi ustvarjalnimi dodatki, med drugim na stranski strani vmesnega podplata bež barve, kjer je beseda "Air" natisnjena v Ablohovi značilni črni pisavi Helvetica. Tik pod njo, med majhnim delom bele barve, je okence, ki uporabniku omogoča vpogled v zračno blazino v notranjosti pete. Medtem ko ta prinaša udobje, podplat uporablja vzorce oprijema v obliki ribje kosti skupaj z vozlišči v obliki zvezdic na prstih, ki zagotavljajo oprijem po vsej površini. Prosojni in umazano beli deli pod sprednjim delom stopala dodajajo alternativni videz, prav tako kot bel del pod stopalnim lokom, katerega sredino krasi blagovna znamka Nike.

Prosojni deli podplata se raztezajo navzgor okoli prsta in stranske strani, tik nad njo pa je viden blatnik sprednjega dela stopala. Ta je v podobnem bež odtenku in je izdelan iz zaščitnega sintetičnega materiala z občutljivim mrežastim vzorcem na površini. Nekoliko bolj kremast ton zapolnjuje usnjeno prevleko, ki sega od prsta vse od bokov do pete. Na obeh straneh zadnjega dela iz te plošče nad dvojno linijo šivov izhajajo trikotni kosi TPU. Vsak od njih se poveže z viharnikom v obliki kletke za vezalke, v kateri pa so nameščene vezalke proti vrhu ravnega bež jezika. Te vezalke se nato napeljejo skozi očesca usnjenega ušesnega vložka, preden jih spodaj pritrdi še ena kletka za vezalke. Tik pod njo se nahaja široka bela mreža, podobne zaplate tega materiala pa so tudi na četrtini, pri čemer medialna stran delno zakriva več besedila Helvetica v črni barvi za njo.

Na vrhu jezika je prišita velika kvadratna nalepka, na njeni motni površini sta temno siv Jumpman in beseda "Flight". V notranjosti je čevelj prekrit z nadaljnjimi belkastimi toni, na podplatu pa se nahaja krepko črno besedilo Nike Air. Zgornji del ovratnika je z nedokončanimi šivi nekoliko izpostavljen, kar je v skladu z Ablohovo naklonjenostjo dekonstruiranemu dizajnu. Medtem velik zavihek na peti prinaša še en prozoren vidik športnega copata, njegova prosojna površina pa je reliefno okrašena z napisom Nike Air in napisom swoosh. Na spodnji strani jezika je v črni barvi všit napis Air Jordan, kremna zadrga pa zaključuje zvezdniški videz tega elegantnega sodelovanja Off-White™.

  • Spol Ženske
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda CV9388-100

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod