SPORTSHOWROOM

Jordan 5 OG

"Black Metallic"

845035-003

Jordan 5 OG 845035-003 01
Jordan 5 OG 845035-003 02
Jordan 5 OG 845035-003 03
Jordan 5 OG 845035-003 04

Ta elegantna kolekcija Jordan 5 OG je zvesta upodobitev uveljavljene barve Black Metallic, ki je bila prvič izdana leta 1990. Kot tak je zgrajen na gumijastem podplatu, ki prehaja iz modro obarvanega prosojnega dela pete v neprosojni črni del sredine stopala in nazaj v delno prosojni del pod sprednjim delom stopala. Vsak od prosojnih delov je obložen z oprijemnimi vzorci v obliki ribje kosti za odličen oprijem, medtem ko ima črni del ob straneh vtisnjena dva podolgovata zavihka, na sredini pa je vtisnjeno besedilo Nike. Medtem je prst prav tako črn, za prozorno gumo na sprednjem delu stopala pa je mogoče razbrati temen napis Jumpman.

Nad podplatom je poliuretanski vmesni podplat v dveh črnih plasteh, ki poleg oprijema zagotavlja tudi udobje. To počne prek blaženja Air, ki ga je mogoče videti skozi pravokotno okno na obeh straneh pete vmesnega podplata. Zašiljeni zobje morskega psa nato dodajo strukturi dinamično ostrino, saj se za lateralnim sprednjim delom podplata odrežejo naprej in nazaj, na medialni strani pa je le en trikotni kos. Vsak od njih je okrašen z belo barvo, po kateri so razpršeni drobni madeži črne barve, kar je zanimiva oblikovna podrobnost.

Zgornji del je spet v celoti črn, njegova gladka površina iz nubuka ustvarja podlago nad sprednjim delom stopala in okoli ovratnika ter prekrivke na prstih, četrtini in peti. Beli vložki TPU krasijo vsako stranico, njihova mreža odprtin omogoča stopalu dihanje, hkrati pa prinaša prepričljiv tonski kontrast stranicam. Še ena od teh plošč se pojavi na spodnjem delu jezika, za črnimi vezalkami, ki se vlečejo skozi črna ušesca TPU, nameščena v vsaki četrtini in sprednjem delu ovratnika. Te so na vrhu trdno pritrjene s plastično ključavnico za vezalke s prozornim zunanjim ohišjem in ognjeno rdečim preklopom na sredini.

Še bolj sijoči učinki ognjeno rdeče barve se pojavijo na podplatu, na katerem je natisnjen niz belih oznak Nike Air, in na zadnji strani jezika, na katerega črno površino je všit bel obliž z ognjeno rdečim besedilom Air Jordan. Preostali del notranjosti je prevlečen z mehko črno tkanino, zunanji del ovratnika pa štrli nad vsak gleženj in tam zagotavlja dodatno zaščito, pri čemer se medialna stran dviga nekoliko višje od lateralne. Pod tem je na sredini pete z valovitim robom logotip Nike Air v nedotaknjeni beli vezenini. Drugje je najsvetlejša in najbolj privlačna podrobnost čevlja rezervirana za jezik, katerega zgornja prevleka je izdelana iz odsevnega materiala kovinsko srebrne barve, ki pod svetlobo žari. Na koncu je na sredini vpleten ognjeno rdeč logotip Jumpman, ki predstavlja barvit zaključek tega klasičnega športnega copata Air Jordan 5.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 5
  • Koda 845035-003

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod