SPORTSHOWROOM

Jordan 5 Retro

"Dark Concord"

DD0587-141

Jordan 5 Retro DD0587-141 01
Jordan 5 Retro DD0587-141 02
Jordan 5 Retro DD0587-141 03
Jordan 5 Retro DD0587-141 04

Ta elegantni model Jordan 5 Retro je večinoma v klasični kombinaciji črne in bele barve, medtem ko iskre bogate vijolične barve dajejo kraljevski videz. Prvi od teh se pojavi pod nogami v obliki velikega Jumpmana, ki je viden za prosojnim delom podplata, ki se nahaja pod sprednjim delom stopala. Še en tak del z enako oblačno belo barvo in vzorci oprijema v obliki ribje kosti je nameščen pod peto, sredino stopala in prste pa zapolnjujejo masivni kosi črne gume. Slednji se ovija okoli sprednjega dela prsta, v prvega pa je vtisnjeno besedilo Jordan, z dvema podolgovatima blazinicama na obeh straneh, ki uporabniku zagotavljata dodaten oprijem. Nad tem leži črn vmesni podplat iz trpežnega poliuretana, katerega valovit zgornji rob ustvarja zanimivo estetiko po obodu copata. K temu pripomorejo tudi prozorno okno v peti, ki razkriva zračno blaženje v notranjosti, in bodičaste formacije Dark Concord, ki so razporejene sem in tja po stranski strani tik za sprednjim delom stopala. Ena sama trikotna konica v istem temno vijoličnem odtenku poskrbi za dodaten kontrast na medialni strani in dopolni dinamično enoto podplata čevlja.

Zgornji del je izdelan iz gladkega belega usnja, ki oblikuje osnovni sloj, ki se spušča čez sprednji del stopala in se razteza navzgor po ovratniku, ter plošče, ki so nanizane nad njim. Te so sestavljene iz blatnika na prstih, pete z ekscentrično ukrivljenimi robovi in četrtinske plošče na vsaki strani jezika. Zadnji del ima vgrajeno strukturo za zračenje z belo prosojno prevleko, podobno kot podplat. To se ponovi na zgornjem delu stopala pod belimi vezalkami, ki jih na mestu držijo bele plošče TPU na četrtini in ovratniku. Vsaka od njih ima štiri očesca za namestitev vezalk, zaponka, izdelana iz mešanice prozorne in temne plastike Concord, pa preprečuje, da bi se vezalke razrahljale.

V copatu so podloga, vložek in zadnja stran jezika prekrita s plišastim materialom Dark Concord, ki zagotavlja mehko udobje okoli stopala. Podplat krasi beli Jumpman, na spodnji strani jezika pa je bel našitek z vtkanim besedilom Dark Concord Air Jordan. Na zunanjem delu je ovratnik na obeh straneh izbočen navzven, pri čemer se medialni rob dviga višje od lateralnega, vendar oba ustvarjata zaščitno formacijo okoli gležnjev. Drugje je sprednji del jezika prevlečen s srebrnim odsevnim materialom, v njegovo sredino pa je izvezen drzen vijoličen Jumpman. Še en logotip se nato pojavi na peti, s čimer se ta Air Jordan 5 zaključi z živahnim prebliskom temne barve Concord.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 5
  • Koda DD0587-141

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod