SPORTSHOWROOM

Jordan 5 Retro

"Fire Red"

DA1911-102

Jordan 5 Retro DA1911-102 01
Jordan 5 Retro DA1911-102 02
Jordan 5 Retro DA1911-102 03
Jordan 5 Retro DA1911-102 04

Eleganca je bila združena z dinamičnim občutkom v tem modelu Jordan 5 Retro, kar ustvarja očarljiv copat. Podplat zagotavlja trdno podlago z uporabo prosojnih belih delov z oprijemnimi črtami v obliki ribje kosti pod peto in sprednjim delom stopala ter neprozorne črne gume pod stopalnim lokom. Zadnji segment ima vtisnjen napis Nike in dve podolgovati blazinici na obeh straneh za dodaten oprijem, sprednji del podplata pa za prozorno gumijasto prevleko vsebuje ognjeno rdeč Jumpman.

Prst je zaključen s črno gumo, ki se razteza čez sprednji del stopala. Za njim se dvoslojni poliuretanski vmesni podplat razteza proti peti, spet v črni barvi, prozorna okna pa odkrivajo odbojno zračno blazinico Air, ki je tam shranjena za udobje uporabnika. Na medialni strani tik za sprednjim delom stopala je označen bel trikotnik, medtem ko se na nasprotni strani pojavi obsežnejša linija nazobčanih zob morskega psa ognjeno rdeče barve, ki daje značilno estetiko modela AJ5.

Zgornji del je izdelan iz vrhunskega usnja True White, pri čemer se podloga kaže čez sprednji del stopala in okoli ovratnika, prekrivne plasti pa na prstih, četrtini in peti. Vse to držijo skupaj zapletene linije šivov, ki so pogosto podvojene. Posamezni trakovi bele niti pa razmejujejo mrežaste plošče, vdelane v boki, in ušesca TPU, ki se pojavljajo ob zgornjem robu četrtinke. Ponovno so okrašena z resnično belimi toni, na njih pa so nameščene vezalke iste barve, ki jih na vrhu trdno drži plastični preklopnik s prozornim zunanjim delom in ognjeno rdečim notranjim delom.

Še več bele mrežice se nahaja nad zgornjim delom stopala na dnu jezika, kar zagotavlja dodatno zračnost čevlja, preden zgornja polovica elementa preide v odsevni material v barvi Metallic Silver. Sredino prekriva ognjeno rdeč logotip Jumpman, enak živahen ton pa je viden tudi na robovih jezika in debelega ovratnika. Čebulaste bele blazinice štrlijo nad vsakim gležnjem, pri čemer se medialna stran dviga nekoliko višje od lateralne; obe zagotavljata dodatno zaščito uporabnika.

Notranje stene in zadnja stran jezika sta prevlečeni z mehko ognjeno rdečo tkanino, na slednji pa je beli našitek Air Jordan. Medtem je podloga nogavice črne barve in z njene površine sije belo besedilo Nike Air. Na zunanji strani je na petah izvezena blagovna znamka Nike Air v zaključnem blisku živahne ognjeno rdeče barve, ki zapolnjuje copat s privlačnim razmahom.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 5
  • Koda DA1911-102

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod