SPORTSHOWROOM

Jordan 5 Retro x Supreme

"Desert Camo"

824371-201

Jordan 5 Retro x Supreme 824371-201 01
Jordan 5 Retro x Supreme 824371-201 02
Jordan 5 Retro x Supreme 824371-201 03
Jordan 5 Retro x Supreme 824371-201 04

Ta skupna zasnova Jordan 5 Retro x Supreme prikazuje številne edinstvene podrobnosti blagovne znamke in dinamične okraske, ki ustvarjajo zelo privlačen športni copat. Njegov gumijasti podplat se začne s precej nevtralnimi toni bele barve na prosojnih delih oprijema v obliki ribje kosti pod peto in sprednjim delom stopala ter črne barve na neprosojnem delu pod lokom in na vrhu prsta. Medtem ko so napisi Jordan vtisnjeni v črno območje brez spremembe tona, pa delno prosojna površina sprednjega dela stopala za oblačno gumijasto prevleko razkriva svetlo ognjeno rdeče logotipe Jumpman in Supreme.

Črna tema iz trdnih delov podplata se nadaljuje v poliuretanski vmesni podplat in se razteza po skoraj celotnem obodu, z izjemo živobarvnih zob morskega psa na lateralni strani in enega zoba na medialni strani. Ti so v ognjeno rdeči barvi in so za osupljivo estetiko posejani z drobci bele barve. Medtem pa prozorna okna na obeh straneh pete omogočajo pogled na zračno blaženje Air, ki uporabniku zagotavlja najboljše ravni udobja.

Zgornji del je v zemeljskih barvah, saj so platnene plošče prevlečene z bež in rjavimi odtenki Desert Camo, po vrhu pa so posute z belimi in črnimi lisami. Posebna razporeditev teh grafik in barv je na vsakem čevlju drugačna, zato je izkušnja lastništva para za vsakega uporabnika edinstvena. To velja za blatnik na prstih, podlogo na sprednjem delu stopala, četrtinske plošče, peto z valovitim robom in ovratnik. Izbočeni izrastki štrlijo čez vsak gleženj in zagotavljajo odlično zaščito, medialna stran ovratnika pa se dvigne višje kot lateralna in se tako bolje prilagaja obliki gležnja.

Na stranskih stenah prosojna bela mreža čevlju zagotavlja zračnost, hkrati pa razkriva preveliko črno blagovno znamko Supreme na plasti za njo. Še en del te mrežice se pojavi nad zgornjim delom stopala, kjer tvori spodnji del jezika. Njegova zgornja polovica je medtem prevlečena z odsevnim srebrnim materialom, na sredini katerega je nameščen črn Jumpman, ki ima napihnjen obris, da vizualno izstopa s površine. Črne vezalke se pod njim vežejo prek črnih kosov TPU, ki so vdelani v četrtinske plošče in sprednji del ovratnika. Na vrhu so speljane skozi zaklep za vezalke, sestavljen iz ognjeno rdečega preklopnika in ohišja iz prozorne plastike, ki zagotavlja varno pritrditev na stopalo.

Notranjost čevlja je prevlečena s črnim volnenim materialom, ki deluje kot mehka odeja okoli stopala. To vključuje tudi zadnjo stran jezika, v katero sta vtkana dva ognjeno rdeča našitka, na enem je besedilo Air Jordan v beli barvi, na drugem pa napis Supreme. Tudi podplat ima dvojno oznako, tokrat v obliki belega Jumpmana in znamenitega logotipa Supreme box. Na zunanji strani je običajna vezenina 23 na stranskem delu pete nadomeščena s številko 94 kot referenco na leto ustanovitve podjetja Supreme. Številke so bile všite v zunanje platno v črni barvi z belo podlago, kar jim daje očarljiv 3D videz. Zadnji logotip Jumpman se zaključi na sredini pete, kjer je umetelno izvezen s črno nitjo.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 5
  • Koda 824371-201

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod