SPORTSHOWROOM

Jordan 6 Retro

"Black Infrared"

384664-060

Jordan 6 Retro 384664-060 01
Jordan 6 Retro 384664-060 02
Jordan 6 Retro 384664-060 03
Jordan 6 Retro 384664-060 04

Ta elegantni športni copat Jordan 6 Retro oživijo živobarvni poudarki, ki ustvarjajo drzne kontraste na njegovem elegantnem zgornjem delu. Podplat je sestavljen iz več različnih delov oprijemljive gume. Prvi je nepregleden črn del, ki poteka po sredini stopala od prsta skoraj vse do pete. Tu se sreča s prosojnim delom z nazobčanimi robovi, ki ga ločuje od drugega dela črne gume, ki pokriva peto. Na obeh straneh sprednjega dela stopala se pojavita še dva prosojna segmenta, oba z bledo modrim odtenkom, ki se pretaka tako kot prvi, nato pa čez sredino podplata skoči Jumpman v živo rdečem odtenku, znanem kot Infrared 23. Zaradi uporabe tega močnega rdečega odtenka je čevelj dobil vzdevek Infrared.

Če se premaknete navzgor, poliuretanski vmesni podplat z gladko ukrivljenimi robovi, ki se kot valovi valovijo navzgor in navzdol vzdolž vsake stranice, še enkrat združi iste tri barve. Na obeh straneh sprednjega dela stopala in pete so vidni prosojni deli, pri čemer slednji gostijo prozorna okna, ki uporabniku omogočajo vpogled v zračno blazinico Air, ki je tam prisotna. Vsakega od teh delno prosojnih segmentov krasi trak Infrared 23, preostali del srednjega podplata pa je okrašen s črno barvo.

Medtem ko ima enota podplata veliko različic v tonu, ima zgornji del bolj skladen videz, saj je od pete do prstov v celoti prevlečen s plišastim črnim nubukom. To vključuje obe njegovi osnovni plasti, od katerih ena pokriva sprednjo polovico čevlja, medtem ko druga zajema peto in tvori prekrivala, ki se premikajo sem in tja po bokih. Pod tem je skrita plast iz odsevnega materiala 3M, ki se pokaže le v temi, takrat pa jo je mogoče videti skozi vrsto perforacij, ki zapolnjujejo stranice, in čebulaste izbokline, ki ščitijo gležnje, hkrati pa dajejo ovratniku edinstveno obliko.

Še več prezračevalnih odprtin je mogoče najti v mehki tkanini jezika, ki je prav tako črne barve, kot tudi vezalke, ki se križajo čezenj. Na vrhu jih na mestu drži preklop Infrared 23 s črnim napisom Jumpman, tik pod njim pa vezalke ščiti črna prevleka z izvezenim napisom Infrared 23 Jumpman. Medtem je zgornji del jezika oblikovan iz tršega materiala, ponovno v črni barvi, ki ima vzdolž zgornjega roba prepletene napise Air Jordan, vanj pa sta izrezani dve kvadratni okni.

V notranjosti se pojavlja ista barvna tema, saj je podloga iz mehke tkanine črne barve, vložek pa Infrared 23. Na slednjem je natisnjen niz črnih oznak Nike Air, prvi pa se zapenja čez zgornji rob na peti, da tam nastane majhen zavihek. Nad zadnjim elementom se dviga črn zavihek, iz katerega se dviga debel trak v živahnih odtenkih barve Infrared 23. Bolj prefinjen dotik je bil uporabljen na peti pod njim, kjer sta bila v nubuk umetelno izvezena črno besedilo Nike Air in simbol swoosh, da se ta prikrita superga zaključi v slogu.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 6
  • Koda 384664-060

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod