SPORTSHOWROOM

Jordan 6 Retro

"Gatorade"

384664-145

Jordan 6 Retro 384664-145 01
Jordan 6 Retro 384664-145 02
Jordan 6 Retro 384664-145 03
Jordan 6 Retro 384664-145 04

Ta barvita kolekcija Jordan 6 Retro ima živahno barvno shemo, ki temelji na ameriški znamki športnih pijač Gatorade, ki je leta 1991 sodelovala z Michaelom Jordanom pri televizijskem oglasu, ki je postal znan kot Be Like Mike (Bodi kot Mike), saj je oglas spremljala optimistična pesem in navdihujoče sporočilo. Čevelj se začne s podplatom, ki ga sestavljajo neprosojni deli Summit White na peti in skozi sredino stopala ter polprosojni deli na obeh straneh sprednjega dela stopala. Še en od teh delno prosojnih delov se razteza čez peto od medialne do lateralne strani, njegovi robovi pa so koničasti in neenakomerni kot deli na sprednjem delu stopala. Pod stopalnim lokom je vtisnjen zeleni logotip Jumpman, medtem ko je na prstih in petah označen niz krožnih oprijemalnih oblik, ki zagotavljajo visoko raven oprijema pod nogami. Poliuretanski vmesni podplat ima enako kombinacijo Summit White in polprosojnih delov, pri čemer prvi pokrivajo večino dolžine, drugi pa se pojavljajo na spodnjih delih sprednjega dela stopala in pete. V peti je vidno zračno blaženje Air, v sprednjem delu stopala pa je skrit še en žep z odbojnim oblazinjenjem, ki uporabniku zagotavlja vrhunsko udobje. Trakovi iz črnega poliuretana nato zapolnjujejo preostali del srednjega podplata, saj so bili nanizani na vrh prosojnih plošč na njegovih bokih.

Na tej trdni podlagi je zgornji del, katerega dinamično kontrastna barvna razporeditev spominja na prvotne barvne različice modela AJ6. Peta Summit White in kotna prekrivna obloga sta izdelani iz vrhunskega usnja, medtem ko je spodnja plast Team Orange, ki se razteza od sredine stopala do prstov, izdelana iz gladkega nubuka, kar zagotavlja čudovit videz čevlja. Perforacije se nato pojavijo na različnih lokacijah in zagotavljajo prezračevanje po celotnem stopalu. Na oranžnih delih stranskih sten in belem materialu na spodnji polovici jezika jih je več, večje pa so vtisnjene v zaščitne blazinice, ki so izbočene nad vsakim gležnjem. Na obeh straneh vsake blazinice za gleženj je nameščenih več lukenj običajne velikosti, med njimi in sprednjim delom ovratnika pa so vtisnjeni trije diagonalni grebeni.

Na zadnjem delu čevlja se iz pete izvije črn oblikovan jeziček, ki se zavihti nad zgornjo linijo ovratnika in ustvari uporaben kaveljček, ki ga je mogoče potegniti pri obuvanju čevlja. Skozi njegovo sredino je odtisnjena debela črta oranžne barve Team Orange, pod njo pa ovratnik prepreda majhen trak črne tkanine. Ta se povezuje z notranjo podlogo, ki je izdelana iz istega temnega materiala in prekriva celotno notranjost copata ter zagotavlja mehko udobje okoli stopala. Med tem je na podplatu, ki gosti logotip strele Gatorade v vznemirljivem tonu ekipne oranžne barve, mogoče najti kanček barve.

Če se vrnemo na zunanjo stran, se izrazitejša blagovna znamka pojavi nad zgornjim delom stopala, kjer svilnata Team Orange prevleka za vezalke pokaže svoj izvezeni emblem Jumpman v bujnem zelenem odtenku. Plastični preklopnik, ki na vrhu pritrdi bele vezalke, nato obrne to barvno razporeditev, saj je njegovo glavno telo v zeleni barvi, na sredini pa je natisnjen Team Orange Jumpman. Za njim je velik črn jezik, v katerega sta izrezani dve okenski odprtini, na zgornjem robu pa je vtisnjeno besedilo Air Jordan. Zadnji del jezika je okrašen z edinstvenim besedilom, ki se ponovno sklicuje na oglas za Gatorade, saj je z veliko začetnico Team Orange napisano "If I could be" - začetek vrstice iz oglasnega jingla, ki se zaključi z besedami "like Mike". Nazadnje je ta nepozabna zasnova modela Air Jordan 6 zaokrožena z nežno belo vezenino, ki tvori subtilni napis Jumpman in Air na sredini pete.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 6
  • Koda 384664-145

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod