SPORTSHOWROOM

Jordan 6 Retro

"Maroon"

384664-116

Jordan 6 Retro 384664-116 01
Jordan 6 Retro 384664-116 02
Jordan 6 Retro 384664-116 03
Jordan 6 Retro 384664-116 04

Te elegantne superge Jordan 6 Retro so zvesta rekonstrukcija ene od barvnih različic OG iz leta 1991, zato so zelo privlačne. Njegov podplat je prekrit z oglatimi linijami, ki nastanejo zaradi prepletanja treh delno prosojnih delov in dveh neprosojnih delov. Prvi deli, ki prihajajo s strani sprednjega dela stopala in prehajajo čez peto, so prežeti z umazano belim tonom, medtem ko so drugi deli, ki zapolnjujejo prste, peto in sredino podplata, popolnoma beli. Po peti in sprednjem delu stopala so razporejene okrogle vdolbine, ki zagotavljajo odličen oprijem pod nogami, pod stopalnim lokom pa se razteza bordo jumpingman, ki daje mamljiv namig na prepričljivo barvno kombinacijo, ki krasi zgornji del. Tako kot podplat tudi vmesni podplat združuje te tri tone, saj se prosojni deli ovijejo ob straneh sprednjega dela stopala in pete, kjer tvorijo okvir okoli vidnega zračnega blažilnika. Zaradi tega je preostali del poliuretanskega vmesnega podplata v beli barvi, bogati bordo poudarki pa dodajo barvni pridih in dajejo športnemu copatu močno estetiko.

Zgornji del je prevlečen z vrhunskimi belimi usnjenimi ploščami, ki so razporejene v nekaj različnih plasteh. Skozi sprednjo polovico stopala je vidna spodnja plast, zbirka perforacij, ki zagotavlja prezračevanje bokov med dinamičnim prekrivanjem, ki se ob njih reže navzgor in navzdol. Na zadnjem delu čevlja večja prekrivna plast zajema peto vse do sprednjega dela ovratnika na obeh straneh. Tudi ta plošča je označena z luknjami za zračenje, pri čemer so velike nameščene v izbočenih ščitnikih gležnja, manjše pa so razporejene na obeh straneh. Tik za njimi se od pete navzven vije oblikovan bel trak za vlečenje, skozi katerega je v sredini vtisnjen debel trak bordo barve.

V notranjosti čevlja sta bela in bordo barva spet v nasprotju druga z drugo; prva je na notranjih stenah, druga pa krasi vložek. Na podplat je natisnjena bela znamka Nike Air, jezik, ki se razteza nad njim, pa je v celoti v bordo barvi. Besedilo Air Jordan je vtisnjeno ob zgornjem robu jezika, tik pod njim pa se pojavita dve kvadratni okenci. Pred jezikom je bordo vezalka, ki trdno drži bele vezalke na mestu. Beseda "Nike" na njegovi površini močno izstopa v beli barvi, bela vezalka pod njim pa obrne to barvno sestavo, saj prikazuje izvezenega Jumpmana z bordo nitjo. Ta očarljivi model Air Jordan 6 dopolnjuje veliko bolj subtilen element blagovne znamke - bel logotip Nike Air, mojstrsko vtkan v sredino pete.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 6
  • Koda 384664-116

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod