SPORTSHOWROOM

Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (New Balance)

  • Kolekcija (1906)

  • Serie (Protection Pack)

1906D

V začetku leta 2020 se je oblikovalec New Balance Yue Wu znašel v oddelku znamke za življenjski slog z zahtevno nalogo, da ustvari novo različico modela 2002R. Ker je bil v podjetju zaposlen le nekaj kratkih let, je bila preobrazba tako klasičnega čevlja velika odgovornost, vendar se je z njo spoprijel in ustvaril enega najbolj priljubljenih paketov superg New Balance. Ta je bil tako uspešen, da je kmalu dobil priložnost za delo na modelu New Balance 1906 - dediščinski silhueti, ki je navdihnila videz originalnega modela iz leta 2002 in je bila poimenovana po letu ustanovitve blagovne znamke. Ponovno je dokazal svoj talent za domiselno oblikovanje superg, ki se je izoblikoval med dvema službama na Pensole Footwear Design Academy v Portlandu, kjer je izdelal kolekcijo stilsko poškodovanih in dekonstruiranih različic modela 1906R, ki je postala znana kot New Balance 1906D Protection Pack.

Osnova modela 1906D je lahkotno udobje, saj je izdelan na podporni podlagi, ki združuje tehnologijo blaženja udarcev New Balance N-ergy podplata, ki ima strukturo loka Stability Web za zmanjšanje tveganja poškodb stopala, z nežnim blaženjem srednjega podplata ABZORB blagovne znamke, katerega gel ABZORB SBS zagotavlja dodatno mehko oblazinjenje pete. Poleg tega je zgornji del izdelan iz trpežne balistične mrežice, ki stopalu omogoča dihanje, ikonični logotip "N" pa služi tudi kot inovativni sistem za pritrjevanje vezalk, imenovan N-Lock. Ker so ti elementi poskrbeli za visokotehnološko zmogljivost, je lahko Wu vso pozornost posvetil temu, da je paketu 1906D Protection Pack zagotovil očarljivo estetiko. V ta namen je zgornji del obložil z različnimi visokokakovostnimi materiali in vsako ploščo izrezljal tako, da se zdi, da so se njeni grobi robovi sčasoma obrusili, čeprav so bili v resnici skrbno oblikovani za točno takšno obliko. Poleg tega retro sloga je superge okrasil tudi v prepričljivo umirjenih tonih, pri čemer so vsakega od njih občasno poudarili svetli trenutki.

Leta 2023 je bilo izdanih osem barvnih različic paketa 1906D Protection Pack, od katerih je bila polovica v pretežno temnih barvah, druga polovica pa prekrita s svetlejšimi odtenki. Na enem koncu te lestvice je White - copat z dvema plastema belih usnjenih plošč na belem mrežastem zgornjem delu. Njegov umazano bel vmesni podplat ustvarja nežen tonski kontrast, medtem ko se na stranskem vmesnem podplatu, jeziku in podplatu pojavijo namigi v škrlatni barvi. Popolna protiutež tej nedotaknjeni beli izdaji je različica Triple Black, ki prav tako vključuje dve plasti usnja, tokrat v črni barvi, skupaj s podobno obarvanim mrežastim podplatom in podplatom. Beli poudarki osvetljujejo oznako na jeziku in podplatu ter besedilo 1906D na stranski petah, škrlatni vidiki pa se pojavljajo na istih mestih kot na svetlem modelu.

Še dve barvni različici iz kolekcije uporabljata usnje na zgornjem delu, ponovno v nasprotnih tonih. Ena se imenuje Silver Metallic zaradi svetleče srebrne pete in prekrival, ki počivajo na drugi plasti sivega usnja in svetlo srebrni mrežasti podlagi. Vse to je izdelano na podplatu v dveh umazano belih tonih, bela in škrlatna blagovna znamka pa označujeta področja, kot sta podplat in jezik. Drugi copat v tem paru je bil zaradi svoje temne barve primerno poimenovan Eclipse. Različni temno mornarski toni zapolnjujejo vse od podplata do usnjenih prekrival in mrežice za njim, medtem ko se znano rdeče in belo besedilo in blagovna znamka New Balance pojavita na podplatu in jeziku, emblem NB na peti pa se sveti v kovinski srebrni barvi.

Medtem preostale štiri barvne različice zamenjajo usnje za prekrivala iz plišastega semiša, pri čemer še vedno ohranjajo mrežasto osnovno plast. Kljub temu so nekateri kosi usnja preneseni iz drugih modelov, vključno z zavihkom na stranski petah, na katerem je besedilo 1906D, ploščo z blagovno znamko na zgornji polovici jezika in majhno zanko za vezalke na sprednjem delu stopala. Za prekrivala sta bili uporabljeni dve vrsti semiša, pri čemer je zgornji sloj sestavljen iz puhaste tkanine, spodnji sloj pa je veliko bolj gladek. Zaradi tega ima copat različne zanimive teksture, vizualno estetiko pa povečujejo tudi različne barvne sheme, uporabljene pri vsaki zasnovi. Reflection je v bistvu lažji čevelj s srebrnim mrežastim zgornjim delom, umazano belimi prekrivnimi plastmi in srednjim podplatom v smetanovi barvi. Temnejši odtenki pa krepko poudarjajo njegovo zunanjo stran, od ključavnice za vezalke z logotipom "N" do podplata in pete, notranjost pa, z izjemo grafike na podplatu, prekriva črna barva. Prav tako tvori kocko na kremnem jezičku, ki pomaga poudariti logotip NB na sredini. Črta kovinsko zlate barve obkroža ta logotip, nato pa se kraljevska barva vrne na zadnjo stran jezika in dele podplata, s čimer zasnovi doda sijaj.

Zadnje tri superge se z barvami poigravajo na podoben način, začenši z modelom Harbor Grey, katerega zgornji del združuje različne sive barve s srebrnim logotipom New Balance, kremasto belim srednjim podplatom in črnim podplatom. Na zgornjem delu stopala je mogoče videti več odtenkov sive barve, ki so v kontrastu s kremnimi vezalkami ter rdečimi in črnimi poudarki etikete na jeziku, ki se ponovijo tudi na besedilu na podplatu. Druga ponudba je preprosto znana kot Black barvna različica - odraz bogatih črnih in temno sivih odtenkov, ki prekrivajo tako zgornji del kot podplat. Tako kot prejšnji copat je tudi njegov vmesni podplat okrašen s kremnim odtenkom, vendar so njegove vezalke črne, njegova notranjost pa umazano bela. Zlati učinki se kažejo na njenem jeziku in okvirju okoli logotipov na bočni strani, na njenem podplatu in delu stranskega vmesnega podplata pa so pridihi škrlatne barve, tako kot na drugih modelih Protection Pack. Osma in zadnja barvna različica je Turtledove - copat kontrastnih tonov s črnim podplatom, ki podpira zgornji del v različnih odtenkih umazano bele in svetlo bež barve. Kremasti toni so na usnjenih oblogah jezika in pete, črna barva se razteza po notranjih stenah, škrlatne črte pa obdajajo črno-bele elemente blagovne znamke na podplatu in jeziku.

Delo Yue Wuja pri New Balance 1906D Protection Pack je eno njegovih najboljših do zdaj in nemogoče bi bilo izključiti razširitev kolekcije v prihodnosti. Uporniška uporaba nazobčanih rezanih prekrival daje vsakemu čevlju v kolekciji privlačen videz, zaradi vrste sodobnih funkcij pa je model 1906D tudi učinkovit vadbeni model. Poleg tega je zaradi izbora elegantnih barvnih različic postal nepogrešljiv tako za navdušence nad športnimi copati kot za običajne ljubitelje znamke New Balance, zato je dosegel izjemen uspeh.

Oceni New Balance 1906D
(0)

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod