SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 High x Supreme ‘World Famous’

"Red"

698696-610

Nike Air Force 1 High x Supreme ‘World Famous’ 698696-610 01

Zaradi živahne, dihromatične barvne sheme je ta športna copata Nike Air Force 1 High x Supreme 'World Famous' zelo zaželena. Eden od odtenkov je bela barva, ki v celoti prekriva podplat. To vključuje gumijasti podplat, ki ima koncentrične kroge, ki se širijo po sprednjem delu stopala in peti. Ti dve strukturi sta pod stopalnim lokom povezani z linearnimi oprijemnimi vzorci, ki se sami nahajajo poleg reliefnega dela Nike. Rob podplata nato zaokrožujejo kraki ob straneh ter vozlišča v obliki zvezdic na prstih in peti, kar uporabniku zagotavlja vsestranski oprijem. Nad tem je v celoti bel vmesni podplat, katerega stransko peto označuje napis Air, ki razkriva prisotnost odbojnega blažilnika, skritega v njem. Ta je obdan z mehko peno za popolno udobje od pete do prstov. Peto vmesnega podplata obdaja debela reliefna črta, zgornji rob podplata pa je obrobljen z belimi šivi.

Za oblikovanje znanih plošč modela AF1 po celotnem zgornjem delu je bilo uporabljeno vrhunsko usnje Varsity Red, ki to posebno iteracijo osupljivih skupnih prizadevanj podjetja Supreme jasno označuje kot rdečo barvo. Zaščitni blatnik obdaja prednji del prsta, ki se od konca očesne odprtine proti prstu razteza v obliki perforacij, ki na sprednji del stopala prinašajo hladilno prezračevanje. Na vsako od srednjih delov stopala sta bili dodani še dve perforaciji, večje luknje pa so bile asimetrično oblikovane ob straneh očesne odprtine, da se namestijo rdeče vezalke. Zadnja prekrivna plast nato pokriva celoten zadnji del čevlja.

Osupljiva bela blagovna znamka krasi peto copata, najprej v obliki pretiranega napisa Supreme, ki se razteza po zadnjem delu stopala, kjer ga razdeli pas rdečega usnja, ki sega od srednjega podplata. Ta zadnji del se konča ob stiku z zavihkom na peti, ki je sam izdelan iz bleščečega usnja Varsity Red. Na petnem zavihku je izvezena številka 94, ki obeležuje leto ustanovitve podjetja Supreme, skozi sredino zavihka pa je vtkan živo obarvan swoosh. Pod zavihkom pete se vleče rdeč gleženjski trak, ob katerem je z večjimi belimi črkami natisnjen napis "World Famous". Nato se ovije okoli sprednjega dela ovratnika in poteka tik pod belo etiketo, všito v vrh jezika. Na etiketi izstopa črno besedilo Nike Air in Air Force 1, še večjo privlačnost pa ustvarja rdeče-beli logotip Supreme box, ki je nameščen ob njenem spodnjem robu.

Notranjost čevlja ohranja živahno barvno shemo preostalega dizajna, saj Varsity Red pokriva tako podlogo kot vložek. Na slednjem se v beli barvi pojavi več dvojnih oznak v obliki logotipa Supreme in emblema Nike Air. Na zunanji strani srebrna dubra, v katero sta vgravirana napisa AF-1 in Supreme, osvetljuje spodnji del vezalk, beli šumniki pa elegantno pihajo po bokih in zaključujejo ta impresivno barvit delovni copat.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod