SPORTSHOWROOM

Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Pixel)

  • Slog

Air Force 1 Pixel

Air Force 1 Pixel, ki je bil zasnovan kot Low superge za ženske, je oblečen v privlačne pikselske podrobnosti, ki poskrbijo za očarljiv videz. Podplat se začne pod stopali in ima izrezana dva različna dela v obliki škatle, enega pod sprednjim delom stopala, drugega pa pod peto. Običajno sta v drugačni barvi kot preostali del podplata, na primer barva Amethyst Ash z mehkim vijoličnim semišnim zgornjim delom ima lila odtenek na izrezanih kvadratih, ki so v kontrastu s sicer belim podplatom. Vendar pa je pri nekaj izbranih različicah, kot je Cargo Khaki, barva enaka - tu je bela na celotnem podplatu, da se uravnoteži s temno zelenim semišemom na zgornjem delu. Ob robovih podplata so neenakomerno razporejeni utori različnih oblik in velikosti, namesto da bi bili razporejeni enakomerno. Ta učinek se razširi do kockastega vmesnega podplata, ki uporablja novo konstrukcijo, ki vključuje peno poleg gumijastih kapsul na območjih z velikimi udarci za dodatno udobje in vzdržljivost.

Nike Air Force 1 Pixel počiva na visokem srednjem podplatu, ki vključuje gladke predele in teksturirane predele ter opazen del, ki štrli iz sprednjega dela stopala. Njegovi geometrijski vzorci prekinjajo napis Air na srednjem podplatu in njegove šive. Oboje je razdeljeno na dva dela, pri čemer je besedilo pomaknjeno narazen, šivi pa se pojavljajo le na določenih območjih in se ustavijo na točki, kjer je razdeljena peta. Konica podplata, ki je opazna zaradi svojih vzorcev oprijema v obliki zvezde, sega tudi dlje po sprednjem delu stopala. Zadnja podrobnost srednjega podplata sta dve majhni pikčasti vdolbinici na srednjem delu stopala, ki se nahajata pred gumijastim trakom s koordinatami: 45.4888 N, 122,8013 W - označujeta križišče v Beavertonu v Združenih državah Amerike, nedaleč od sedeža podjetja Nike. Medtem ko ima večina modelov Nike Air Force 1 Pixel, kot je barvna različica All-White, srednji podplat z enim samim odtenkom, so redki modeli, ki na nekaterih od teh podrobnosti uporabljajo barvne poudarke. Pomemben primer je izdaja Have A Good Game, ki ima na vmesnem podplatu rumene in zelene dele, ki se ujemajo s pastelnimi barvami roza, vijolične in modre na preostalem delu čevlja.

Ti pikselirani elementi se nadaljujejo po celotnem zgornjem delu, začenši pri predelu za prste, kjer so perforacije majhni kvadrati namesto krogov. Na modelu AF1 Pixel so razporejene na svoj edinstven način - 10 luknjic je razporejenih v eno linijo štirih luknjic, ki jo obdaja vrsta treh luknjic na vsaki strani. Ko se premaknete po stopalu navzgor, so tudi luknjice kvadratne oblike, medtem ko je zaklep za vezalke pravokotna cev. Le nekaj čevljev Air Force 1 Pixel je brez te ključavnice za vezalke, na primer model Desert Sand z drznimi črnimi šumniki in bledo modro ploščo na peti. Okoli vezalk je očesna stran zašita le na delu svojega roba, spodaj pa je vrzel po dolžini plošče srednjega dela stopala. Za tem je jezik iz enakega materiala kot preostali del copata, bodisi iz usnja ali semiša, razen pri modelih, kot je Gold Chain, pri katerih sta jezik in šivanka izdelana iz sive krpanke, zgornji del pa je izdelan iz usnja. Obliž jezika je všit vzdolž spodnjega dela, vendar se ohlapno zapenja čez njegov vrh in se razteza po njegovi spodnji strani. Ta etiketa običajno prikazuje en sam ton v ozadju, vendar je bila pri izdaji Fresh uporabljena kot priložnost, da se zunanjosti doda nekaj dodatnega okusa z barvnim gradientom, ki prehaja iz rdeče v oranžno barvo. Ob straneh so vidne črke Nike, vendar so te vgrajene v zadnjo in vmesno oblogo stopala, kar ustvarja dodatno globino. Čeprav barvne različice, kot je Ghost Aqua, uporabljajo enak odtenek tako na swooshu kot na zgornjem delu, številne copate Pixel logotip Nike krasijo ekscentrični vzorci. Med drugim sta to Zebra s sivo-belo grafiko in Leopard SE, katerega swoosh ima rjavo ozadje s črnimi lisami na vrhu.

Model Air Force 1 Pixel odlikuje tudi izrazita blagovna znamka, narejena z domiselno uporabo besedil Nike in AF1, katerih znaki so obdelani v obliki kocke, kar ustvarja kul 3D videz. Desni čevelj ima kocko Nike na podplatu in kocko AF1 nad jezičkom in ploščico na peti, medtem ko je pri levem nasprotno. Pogosto ta blagovna znamka izstopa v črni barvi ali kakšnem drugem tonu glede na te značilnosti, na primer na svetlo bež in beli barvi iteracije Cashmere. V primeru modela Summit White pa ni razlike v barvi, kar pomeni, da se učinki blagovne znamke pojavljajo subtilno glede na njeno zunanjost. Na zadnji strani imata petna zavihka kvadratne robove in tako dopolnjujeta značilno oglato obliko tega ženskega športnega copata.

Oceni Nike Air Force 1 Pixel
(0)

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod