SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 x Tiffany & Co.

"1837"

DZ1382-001

Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 01
Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 02
Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 03
Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 04
Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 05

Ta prefinjen copat Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. 1837 ima številne vrhunske podrobnosti, ki mu dajejo prefinjen videz. Podplat je večinoma črne barve, začenši z rahlo teksturiranim srednjim podplatom, ki ima na stranski peti v gladkem zaključku vtisnjen napis Air. Enak gladek učinek prekriva zgornji rob srednjega podplata nad linijo šivov, ki poteka okoli njega, kjer kapljična guma preide v enakomerno površino. Podplat je prvič uporabljen v modri barvi Tiffany Blue. Ta takoj prepoznaven odtenek turkizne barve poudarja središčne kroge valov vzorcev oprijema pivotnega obroča, ki se širijo pod peto in sprednjim delom stopala.

Na zgornjem delu je enaka barvna paleta, saj črna barva prekriva žametno usnje nubuk na predelu prstov in srednjem delu stopala ter prekrivke na obeh koncih čevlja. Drugje pa je z drobljenim usnjem dodana tekstualna variacija, ki se pojavlja na ušesnem delu in petnem jezičku, nato pa vrhunsko gladko usnje, ponovno v črni barvi, obdaja notranjo podlogo za še bolj razkošen občutek. Črni jezik je zapolnjen z mehkim platnenim materialom z elegantnim pravokotnim našitkom z besedo "Tiffany" v drobni srebrni kaligrafiji. Pod njim je na podplatih Tiffany Blue vidna svetleča srebrna blagovna znamka Nike Air, medtem ko je besedilo na peti izvezeno v črni barvi.

Debele črne vezalke pritrdijo stopalo, navadno usnjeno vezalko dubrae pa je mogoče zamenjati z možnostjo iz srebra srebrne barve, ki je na voljo posebej skupaj z drugimi izvrstnimi dodatki iz srebra srebrne barve. Tiffany Blue šumniki iz tumbiranega usnja ponovno poudarjajo blagovno znamko ob straneh čevlja, zadnji srebrni detajl pa daje dizajnu še dodaten pridih prefinjenosti. Ta je v obliki srebrnega kosa, ki je nanizan na petnem traku vsakega športnega copata. Na njem je nežno gravirano ime luksuzne blagovne znamke nakita, poleg črk "NY", ki predstavljajo njeno domače mesto, in številke "925". Ta označuje kakovost, ki razloči kovino kot pristno srebro ter dopolnjuje model s prefinjenostjo in slogom, po katerih sta znani obe blagovni znamki.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod