SPORTSHOWROOM

Nike SB x Jordan 4

"Pine Green"

DR5415-103

Nike SB x Jordan 4 DR5415-103 01
Nike SB x Jordan 4 DR5415-103 02
Nike SB x Jordan 4 DR5415-103 03
Nike SB x Jordan 4 DR5415-103 04

Zaradi elegantne kombinacije barv je ta Nike SB x Jordan 4 zelo zaželen športni copat. Klasični gumijasti toni prekrivajo prstno kapo in peto podplata, pri čemer je prvi označen z vozlišči v obliki zvezd, drugi pa s črtami tekalne plasti v obliki ribje kosti. Preostali del tega oprijemljivega elementa je večinoma bel, vključno z gladkim delom na sredini, ki ga krasita živo rdeče besedilo Nike in simbol swoosh. Medtem je poliuretanski vmesni podplat razdeljen na več plasti, spodnje so bele, zgornje pa borovničevo zelene. Del blaženja v njem je iz plišaste pene, v peti pa se nahaja vidna enota Air, ki razkriva ponujeno visokokakovostno udobje.

Večji del zgornjega dela je oblečen v gladko belo usnje, kar mu daje vrhunsko eleganco. To vključuje četrtino, ovratnik in glavni del, ki se razteza od sprednjega dela stopala vse do pete. Okoli prsta je ovit razkošen kos semiša nevtralno sive barve, vezalke pa obdajajo trije deli mrežaste tkanine, ki omogoča lažje dihanje na zgornjem delu stopala. Medtem ko so vse te površine bele, se na oblikovanih kosih TPU, ki držijo vezalke na mestu na vrhu in na dnu, pojavljajo odtenki borovničeve zelene barve. Skupno so štiri, vsaka pa vsebuje devet očesc, ki uporabniku omogočajo različne možnosti vezanja. Spodnji dve izhajata iz šiva, kjer se osrednja prevleka stika s četrtinsko ploščo, zgornji pa sta pritrjeni na bela strukturna krila, ki ojačujejo boke.

Izstopajoča sprememba tona je bila ustvarjena na veliki plošči na peti, ki se nahaja v belem usnju in se spušča nizko okoli zadnjega dela stopala. Njena glavna barva je borovo zelena, tudi na zavihku v obliki ventilatorja, ki se dviga tik nad višino ovratnika, vanj pa je vtisnjena elegantna bela blagovna znamka Nike SB, ki nakazuje sodelovanje Nikejeve drsalne podružnice pri izdelavi čevlja. V notranjosti je na podplatu viden nepričakovan rdeč odtenek, medtem ko je notranja podloga spet bela. Več besedila Nike SB se v tem gracioznem tonu sveti iz živahne škrlatne barve na vložku, preden je zadnji del jezika odet v borovničevo zeleno. Te tri privlačne odtenke še zadnjič združi našitek Jordan Flight, ki je všit v jezik. Njegova kvadratna površina je nedotaknjeno bela, besedilo Flight očarljivo borovničevo zeleno, logotip Jumpman pa sijoče rdeče.

  • Spol Moški / Ženske
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 4
  • Koda DR5415-103

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod