SPORTSHOWROOM
Nike VaporMax Flyknit 3

Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Kolekcija (Air VaporMax)

  • Model (Flyknit 3)

Nike VaporMax Flyknit 3

Air VaporMax Flyknit 3

Leta 2012 je Nike predstavil revolucionarno tehnologijo Flyknit: zgornji del iz ene same vrvice, ki se oblikuje okoli stopala in daje nogavici podoben občutek in prileganje. Leta 2017 se je združila s povsem novo tehnologijo blaženja VaporMax in ustvarila čevelj, kakršnega doslej še ni bilo. Leta 2019 je VaporMax FlyKnit vstopil v svojo tretjo iteracijo. Namesto velike prenove je bila zmagovalna formula vse bolj rahlo in natančno uglašena, s čimer se je približala popolnosti superge.

Nike VaporMax Flyknit 3 se ponaša s pomlajenim vzorcem Flyknit s črtastim tkanjem, ki je mehkejši, lažji in tesnejši kot prej, dodatno pa ga je okrepil še predelan toplotni preliv. Enotna, lepljena peta prinaša novo višino stabilnosti in strukture, medtem ko sta lepljena lateralni in medialni logotip swoosh pomaknjena bolj nazaj proti sredini stopala. Jezik ima novo oznako, ovratnik nogavice pa je izrezan višje kot prej, da se stopalo fiksira na mestu.

Te spremembe so estetsko zgladile zunanjost, medtem ko ohranitev zapletene tehnologije Flyknit še vedno omogoča subtilne barve in pušča oblikovalcem proste roke pri izražanju. Čeprav je čevelj povzročil navdušenje v krogih ulične mode, je bistvo teh Nikejevih klasičnih čevljev še vedno tek.

Oceni Nike VaporMax Flyknit 3
(0)

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod