SPORTSHOWROOM

Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’

"Light Bone & Black"

FN7649-110

Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 01
Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 02
Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 03
Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 04

Naroči pri

 • Nike

  €169,99

 • Nike

  €169,99

 • Nike

  €169,99

 • Nike

  €169,99

 • Nike

  €169,99

 • Nike

  €169,99

 • Nike

  €169,99

Te superge Nike Zoom Vomero 5 "Supersonic" ustvarjajo presenetljive kontraste na zunanji strani v barvi svetle kosti in črni barvi z uporabo različnih belih odtenkov in močnih temnih poudarkov. Gumijasti podplat ima znane blazinice za oprijem vafljev, ki jih najdemo na številnih klasičnih tekaških tekačih Nike, pri čemer so blazinice pod sprednjim delom stopala nevtralno sive barve s prosojnimi blazinicami na vsaki konici, blazinice pod peto pa bež barve s šibkimi črnimi lisami. Pod stopalnim lokom se nahaja še en delno prozoren del, globoki žlebovi med oblikami tekalne plasti pa so mešanica kremnih odtenkov. Vidiki, ki se svetijo v temi, ponoči poudarijo podplat, uporaba karbonske gume BRS 1000 za zaščito območij z visoko obrabo pa je označena z odtisnjenim besedilom na eni od blazinic za peto. Še več napisov je bilo vtisnjenih v srednji podplat, katerega dvobarvno umazano belo zunanjost spremljajo gobasti črni bloki na stranski petah. Na belem delu sta dve besedili: Prvo nakazuje na mehak material za oblazinjenje, ki je uporabljen na večjem delu podplata, drugo pa razkriva prisotnost odzivnega zračnega blaženja Nike Air v notranjosti podplata.

Sestavljeni zgornji del je obložen s številnimi različnimi materiali v različnih prepričljivih kombinacijah. Prt zaključuje kos usnja nevtralne sive barve, dva odsevna trakova pa poudarjata njegove boke. Na sprednjem delu stopala je plast bele mrežice, ki jo uokvirja črna usnjena prevleka. Če se premaknete naprej po čevlju navzgor, bež semiš oblikuje prednji del, bele vezalke pa se zavežejo nad črnim delom jezika. Na mestu jih drži več zank za vezalke in kos bež tekstila, ki poteka po sredini jezika, na sredini pa je bela odsevna črta. Na vrhu postane površina jezika mrežica rjave barve, v katero je všita pravokotna etiketa. Modro besedilo Vomero 5 je svetlo prikazano na črnem traku vzdolž spodnjega roba etikete, medtem ko je na njenem zgornjem delu v bež barvi spiralno nameščen bel emblem, ki vključuje Nike swoosh.

Nad vsakim srednjim delom stopala je zapletena struktura z mrežasto osnovno plastjo, ki jo pokriva svetlo siva plastična kletka z ventilatorjem palic, ki se širi od roba jezika proti sredinskemu podplatu. To zagotavlja številne odprtine, ki omogočajo lažje dihanje ob straneh stopala. Ukrivljeni kosi usnja prekrivajo vsak rob plastične plošče v dveh belkastih odtenkih, celotno zasnovo sredine stopala pa zaključuje svetlo bel usnjen swoosh.

Medtem je peta oblikovana iz podobne mešanice materialov kot na sprednjem delu stopala, z belo mrežico okoli ovratnika, ki ji sledi črn pas usnja na sredini in trpežen plastični števec pete pod njo. Svetlo bež površino tega zadnjega elementa krasi vrsta cikcak linij, ki oblikujejo trikotne oblike čez peto, od katerih so nekatere odprte za boljše zračenje, druge pa tesno zaprte za zaščito zadnjega dela stopala. Tako kot prst ima usnjeni del na peti srebrne trakove, ki obrobljajo vsako stran, vendar je tu dodan učinek šumnikov na sredini prekrivanja.

V notranjosti čevlja je mehka črna podloga, ki poskrbi za udobno prileganje okoli gležnjev, podplat pa krasi privlačna modro-črna grafika, ki prikazuje kruto urbano okolje. Na zunanji strani nekatere prevleke skrivajo skrito presenečenje, saj so črne prevleke prevlečene s svetlobno aktivnim materialom, ki še močneje poudari odsevne podrobnosti. To zagotavlja, da je napis swoosh na peti viden vsem in tako dopolnjuje ta prefinjeni copat s svetlečim sijajem.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod