SPORTSHOWROOM

Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Yeezy)

  • Kolekcija (380)

380

Yeezy 380 je bil prvotno razvit kot tretja različica modela Yeezy 350, kar ni presenetljivo, če pogledate oba modela drug ob drugem. Imata enak lahek, porozen zgornji del Primeknit, debele, a minimalne vezalke, prosojno črto, nizko obliko, izdolben gumijast podplat, vrezan adidasov logotip, odsevne podrobnosti 3M in seveda blazini podoben vmesni podplat Boost.

Kljub temu je model Yeezy Boost 380 utrl svojo lastno pot s posodobitvami na več ključnih področjih. Prvič, imajo večplastni potisk, podoben kamuflaži, ki ustvarja 3D topografsko zasnovo. Potem so tu še prosojni gumijasti podplat, pretirane perforacije, visok, tesno prilegajoč se ovratnik in nazadnje voluminozna peta srednjega podplata, ki se na zadnji strani nagne navzgor. Na 380 ta nagnjena peta skupaj z bolj oglato obliko manšete za gleženj in obrobo vdahne čevlju čist videz.

Novembra 2019 je čevelj izšel v pop-up trgovini v Los Angelesu in na Kanyejevem lastnem spletnem mestu Yeezy Supply, zaradi česar so bili distribucijski kanali omejeni, povpraševanje pa izjemno veliko. Prvič se je pojavil v barvi cementno sive in smetanove barve, imenovani "Alien", ime, zaradi katerega so nekateri oboževalci domnevali, da gre morda za referenco na Kanyejevo neizdano pesem ft. Kid Cudi, Yung Thug in Migos. Imela je prosojen vmesni podplat v zeleni barvi, ki je bil strašljiv in hkrati pred svojim časom. Kar zadeva zgornji del, sta na videz dve raztrganini na lateralni in medialni strani vsebovali perforacije v obliki mehurčkov, zaradi česar je čevelj lahek in odlično diha.

Ta barvna različica je še posebej drzna, vendar je bila že prvotna zasnova modela 380 slogovno drzna. Čeprav je veliko dolgovala modelu 350, je jasno, da je blagovno znamko Yeezy popeljala na njeno edinstveno pot in morda postavila temelje za še več inovativnih izdaj copat v prihodnosti. Zaradi impozantne višine oglatega modela Boost, zunajzemeljskih barv in namenskih raztrganin je model Yeezy 380 resnično svež copat, ki ga je treba imeti v rokah, gledati in nositi.

Oceni Yeezy 380
(0)

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod