SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Banned"

554724-074

Jordan 1 Mid 554724-074 01
Jordan 1 Mid 554724-074 02
Jordan 1 Mid 554724-074 03
Jordan 1 Mid 554724-074 04

Črno-rdeči zgornji del tega modela Jordan 1 Mid je sodobna različica modela Banned iz leta 1985 z nekaj spremembami. Beli vmesni podplat, napolnjen z zrakom, ločuje podplat University Red od usnjenega zgornjega dela, njegova oblazinjena notranjost pa zagotavlja oblazinjen korak poleg trdnega oprijema, ki ga zagotavljajo vzorci oprijema pod nogami. Ti se spreminjajo od vozlišč v obliki zvezde okoli prsta prek krožnih struktur pod sprednjim delom stopala do širokih izboklin pod peto za celovito podporo po vsej dolžini stopala.

Zgornji del zapolnjuje trpežno usnje, kombinacija črnih in univerzitetno rdečih plošč pa ustvarja drzno estetiko. Temnejši ton se pojavi na blatniku sprednjega dela stopala in paru prekrival za njim, nato pa se pomakne skozi četrtino in navzgor po straneh srednjega dela ovratnika. Medtem živahen odtenek rdeče barve izstopa na predelu prstov z odprtinami za zračenje, ki dihajo, in na očesu, ki se pojavi pod prekrivnimi oblogami sprednjega dela stopala. Krasi tudi peto in ovitek ovratnika, na katerem je v črni barvi natisnjen par kril Air Jordan Wings. Ta plošča se prepogne čez sprednji del ovratnika in drži zgornji dve očesi na vsaki strani.

Črne vezalke se vežejo proti vrhu črnega jezika, kjer je nameščen tkani obliž v istem odtenku, na njegovi površini pa sta izvezena univerzitetno rdeči Jumpman in napis Air. V notranjosti je vse črno, razen umazano bele silhuete Jumpman na podplatu za nogavice. Na zunanji strani so z univerzitetno rdečimi toni prevlečeni bočni šopi, ki se raztezajo od majhnega koščka usnja na peti in se močno prizemljijo na temnih panelih na sredini stopala, kar je vrhunec te ikonične barve.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Mid
  • Verzija Bred
  • Koda 554724-074

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod