SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Bred Toe"

554724-079

Jordan 1 Mid 554724-079 01
Jordan 1 Mid 554724-079 02
Jordan 1 Mid 554724-079 03
Jordan 1 Mid 554724-079 04

Ta model Jordan 1 Mid gre po sledeh nekaterih prvih barvnih različic modela AJ1 s privlačno črno, belo in rdečo barvno shemo, zaradi česar je dobil vzdevek Bred Toe. Prva dva od teh odtenkov se na klasičen način pojavita na robustni enoti podplata, s črno barvo na podplatu in belo barvo na srednjem podplatu. Medtem ko prva značilnost zaradi različnih oprijemljivih oblik daje copatu odličen oprijem, druga zagotavlja udobje z žepom zraka Nike Air v peti in blaženjem s peno pod preostalim delom stopala.

S to trdno podlago, ki zagotavlja oporo pod nogami, lahko vrhunski usnjeni zgornji del poskrbi za slog čevlja. To najprej stori na sredini stopala, ki ga sestavlja bel kos usnja, ki se zoži v tanko linijo materiala, ko seže do pete. Na zadnji strani se ta stika z majhnim pravokotnikom iz ognjeno rdečega usnja - to je točka, na kateri se stikajo plošče srednjega dela stopala in šumniki z obeh kril, pod katerimi se nahaja črna peta. Nad njim se pojavi še en del črnega usnja v obliki obloge ovratnika. Ta obdaja zadnji del srednjega dela ovratnika in se spredaj povezuje s črnim ušesnim vložkom. Na njem sta dve odprtini za črne vezalke, skozi kateri se navlečeta, preden se nadaljujeta po obeh straneh podplatov. Na spodnjem delu se od srednjega podplata navzgor razteza par prekrival, ki pokrivajo zadnja tri ušesca na vsaki strani in tako oblikujejo klasično obliko modela Air Jordan 1.

Okoli prsta je še en kos gladkega črnega usnja, ki predstavlja blatnik, ki ščiti sprednji del stopala pred umazanijo in brizganjem blata. V njegovi sredini leži ognjeno rdeča prstna blazina, ki je prepredena s številnimi majhnimi luknjicami, zaradi katerih je celotna struktura popolnoma zračna. Jezik ognjeno rdeče barve, ki se pomika nazaj vzdolž zgornjega dela stopala, ima na svojem vrhu kvadratni trak iz črnega materiala. V njegovo površino je všit ognjeno rdeč Jumpman in beseda "Air" - barvna razporeditev, ki se je ponovila na notranji strani čevlja. Tu sta vložek in podloga popolnoma črna, medtem ko je Jumpman ponovno poudarjen v živahnem rdečem odtenku.

Bleščeča ognjeno rdeča barva se vrne na zunanjo stran ovratnika in ponovno na krilih Air Jordan, ki krasijo stransko stran prekrivke ovratnika. Vzdolž stranskih sten so šumniki dosegli presenetljiv videz z uporabo istega živahnega rdečega tona, ki še močneje zasije ob nedotaknjeni beli plošči srednjega dela stopala za njo, s čimer se ta zelo zaželeni copat zaključi.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Mid
  • Koda 554724-079

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod